TROLLING

Ελληνίδα δημοσιογράφος ψάχνει σοβαρές πολιτικές συζητήσεις στο badoo…

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το badoo είναι μία εφαρμογή για ψωνιστήρι για ερωτικές γνωριμίες.

Πόσο έξω είχαμε πέσει. Όπως προκύπτει είναι κι ένας χώρος όπου μπορούν να γίνουν και σοβαρές πολιτικές συζητήσεις (προφανώς οι dick pics αποκλείονται όσο κι αν ταιριάζουν στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα)!

Και το ακόμα καλύτερο! Η δημοσιογράφος που αναζητεί σοβαρές πολιτικές συζητήσεις, είναι (όπως δηλώνει) από την Ελεύθερη ώρα!!!

Και μιας και είναι 1,70 και 58 κιλά, ξανθιά και με αθλητικό σώμα, κάνε λίγα εντατικά μαθήματα σοβαρής πολιτκής συζήτησης για να την γοητεύσεις με το μπλα μπλα σου!

Τι πιο καυτό από τον ex king που μετά του Έλληνα Ντενέρις  διαδόχου του ανυπαρκτου θρόνου θα συναντήσουν τον Σέρσι Λάνιστερ τον CEO των ΗΠΑ:

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάς να μιλάς με σεβασμό. Δεκτός μόνο ο ορθός πολιτικός λόγος:

Και πάντα να θυμάσε ότι οι White Walkers το ξανθό γένος (αυτό που θα μας σώσει και θα μας κάνει δώρο την Πόλη) είναι φίλοι μας:

Ένα extra plus είναι να την πίνεις να έχεις καλπάζουσα φαντασία:

Και να δείχνεις πάντα τον δέοντα σεβασμό στις προφητείες ακόμα κι αν έχουν περάσει τα χρόνια χωρίς να εκπληρωθούν. Του πούστη, κάποια στιγμή, μα σε 100 μα σε 200 χρόνια, θα γίνει κι αυτό και θα βγει η ΕΩ με εξώφυλλο “Τα έλεγε ο γέροντας – πανηγυρική επιβεβαίωση 659 χρόνια μετά…”

‘Η αν σε κουράζει τόση μελέτη, πες “δεν γαμιέται” και στείλε ένα “ΕΜΠ1″…

Δες κι αυτά:

Πώς μπορεί ο Αριστοτέλης να σου βγάλει γκόμενα

Liberteam

Δώστε του Όσκαρ σχολιαστή τώρα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More