CULT+ART

Εσύ ακόμα να δεις το Deadpool;

Από τον Deadpoll στο Wolverine μέχρι τον σκέτο Deadpool πολλά είναι διαφορετικά. Όχι όμως ο ηθοποιός αφού ο Ράιαν Ρέινολντς ερμήνευσε και τους δύο ρόλους. Ναι, αυτός που είχε παίξει και στο ψιλοfail Green Lantern και κατάφερε να χάσει ολόκληρη Σκάρλετ Γιόχανσον (κανείς δεν εκτιμά αυτό που έχει τελικά).


Deadpool-Wolverine

Από τον Deadpool με το ραμμένο στο στόμα στον Deadpoll που δεν βάζει γλώσσα μέσα.

Από τον απόλυτο κακό σε αυτόν που είναι πολύ καλός όταν είναι κακός!

CbsATo6VIAAVbbB

Ότι και να πούμε για να περιγράψουμε την νέα ταινία της Marvel είναι λίγα. Έχει δράση, έχει σεξ, έχει ρομάντσο και δράμα (αυτά τα λέμε για να ψήσουμε το γκομενάκι να έρθει στο σινεμά) αλλά πάνω απ΄όλα έχει πλάκα.

Δεν θα σποϊλεριάσουμε. Άλλωστε σε μία ταινία με σούπερ ήρωες το σενάριο δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Και σπάνια βλέπουμε κάποια σοβαρή ανατροπή. Θα βρεθεί ποτέ κάποιος Μάρτιν να σκοτώσει ένα Batman στην πρώτη ταινία μιας τριλογίας; Χλωμό.

Ο Deadpool δεν είναι συνηθισμένος ήρωας. Βασικά είναι αντιήρωας. Δεν είναι ο τύπος που θα σαπακιάσει κάτι δεκάδες κακούς αλλά δεν θα τους σκοτώσει γιατί είναι ανώτερος. Ο Deadpool αν είναι τυχεροί θα τους σκοτώσει γρήγορα. Και θα κάνει και πλάκα πάνω από τα πτώματα τους. Ίσως να κάνει πλάκα από πριν.

Είναι κι ο μόνος που κυκλοφορεί με ταξί. Δεν πληρώνει αλλά προσφέρει καλή διαφήμιση στον κλάδο:
deadpool-TV-spot-570x285

Επίσης ο Deadpool μας θυμίζει (σε εμάς τους μεγαλύτερους αλλά λογικά και στους μικρότερους καθώς κάθε Χριστούγεννα έχουμε το Star να μην πρωτοτυπεί στο πρόγραμμα του) αγνό, παιδικό χιούμορ από την εποχή του Home Alone με τον Μακόλει Κάκλιν πριν πέσει στα ναρκωτικά:
homedeadpool

Επίσης, για τα κορίτσια (και όχι μόνο) ο Deadpool δείχνει κώλο:
maxresdefault Deadpool-ass

Επίσης, δίνει και κώλο:
deadpool

Όσο για τα αγοράκια (και όχι μόνο) έχει και γερή δόση Μορένα Μπακάριν, αυτό το βραζιλιάνικο μπιστόλι που απολαμβάνουμε και στο Gotham στο πλευρό του Γκόρντον ενώ παλιότερα είχε διατελέσει σύζυγος του Μπρόντι στο Homeland αλλά κι εξωγήινη που γάμησε όλο τον πλανήτη στο V  :
beccarin11 morena_baccarin

Σου ακούγονται κάπως ρηχά όλα αυτά;

Sorry αλλά δεν γεννήθηκε ακόμα ο Αγγελόπουλος που θα κάνει ταινία για την Marvel ή την DC.

Τι θες δηλαδή; Έκαστος στο είδος του.

Και για το είδος του το Deadpool είναι απλά υπέροχο.

Και ο Deadpool εισβάλλει χαλαρά στο top 5 των αγαπημένων ηρώων και αντιηρώων παρέα με τον Batman, τον Wolverine και όποιον άλλο εσύ γουστάρεις πλην του Superman (ούτε ο Νόλαν κατάφερε να τινάξει από πάνω του την φλωρόσκονη κι ας του έβαλε επιτέλους το σώβρακο μέσα από το παντελόνι).

Α, και αξίζει να το δεις στο cinema.

https://youtu.be/nXKBPCDiUdM

Δες κι αυτά:

Αν τα κινηματογραφικά πόστερ έλεγαν την αλήθεια

Liberteam

Θα ανατριχιάσεις με τις πληγές του Ντι Κάπριο για την «Επιστροφή»

Liberteam

Αυτές είναι οι κορυφαίες ταινίες της τελευταίας 25ετίας

Mod

Το κάστ του Χάρι Πότερ 14 χρόνια μετά

Liberteam

Σιμπσονάροντας τους ήρωες της ποπ κουλτούρας

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More