TROLLING

Ζε σουί Σπανουλί

Φαν του Βασίλη Σπανούλη δεν υπήρξα ποτέ. Ούτε καν την χρονιά που παρέα με τον Διαμαντίδη σάρωσε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό.

Οκ, δεν αμφισβητώ τις ικανότητες του, αλλά το παιχνίδι του είναι τέτοιο (ή πιο σωστά ήταν μέχρι σχετικά πρόσφατα) που αν δεν είναι στην μέρα του μπορεί να καταστρέψει την ομάδα του. Εσχάτως δείχνει να το αλλάζει αυτό. αφήνοντας στην άκρη τον ατομικισμό του και κοιτάζοντας να μοιράσει παιχνίδι αλλά έχοντας πάντα τα κάκαλα να σουτάρει όταν η μπάλα καίει.

Ναι, νομίζω ότι φέτος κάνει την πιο ουσιώδη χρονιά του, αλλά αυτο δεν αλλάζει το ότι οταν έφυγε από τον ΠΑΟ, και σε αντίθεση με τους περισσότερους βάζελους, όχι μόνο δεν εξοργίστηκα αλλά ανακουφίστηκα κιόλας.

Η ευρωκούπα στην πρώτη μετά Σπανούλη χρονιά, με την ομάδα θεωρητικά αποδυναμωμένη, επιβεβαίωσε την ανακούφιση.  Και δεν εξοργίστηκα γιατί ο Σπανούλης δεν είχε πουλήσει ποτέ Παναθηναϊκοφροσύνη. Επαγγελματίας είναι, πήγε εκεί που θεώρησε ότι ήταν καλύτερο για την καριέρα του (μεγαλύτερες αρμοδιότητες) και την τσέπη του. Ο Σπανούλης δεν ήταν ποτέ ο Μητρόπουλος, ο ορκισμένος παίχτης-οπαδός που έκλεισε την καριέρα του με σήμα του μισητού αντιπάλου στο στήθος.

Και φτάνω στον χθεσινό αγώνα-σκάνδαλο στο ΟΑΚΑ. Την κίνηση του Σπανούλη μόνο ως ανόητη μπορώ να την χαρακτηρίσω. Ανόητη γιατί ξέρει τι ούγκις υπάρχουν στις εξέδρες (αυτή η μειοψηφία ανεγκέφαλων, είτε εκ γενετής είτε λόγω παρατεταμένης χρήσης διάφορων ουσιών). Δεν έδειξε τα αρχίδια του, δεν έκανε κωλοδάχτυλο, δεν προκάλεσε τόσο σοβαρά ώστε να παρατήσει ο Τσίπρας τις δουλειές του για να ασχοληθεί με την περίπτωση του. Μην τρελαθούμε. Αντέδρασε έχοντας βαρεθεί να ακούει να του βρίζουν την μάνα. Όλοι αυτοί που τον κατηγορούν για κωλοπαιδισμό, ας σκεφτούν πώς θέλουν να αντιδράσουν τώρα που τους λέω “σας γαμιέται η μάνα”.

Και μην ακούω “τόσα λεφτά παίρνει”. Όσα και να παίρνει, η μάνα είναι μάνα. Και αυτός είναι άνθρωπος, δεν είναι μηχανή. Και είπα, το μόνο που του χρεώνω είναι ανοησία γιατί ξέρει ότι στις εξέδρες κυκλοφορούν ζωντόβολα.

Και μετά από όλα αυτά, ο μπασκετμπολίστας Σπανούλης, που ποτέ δεν μου άρεσε, ξαφνικά αρχίζει και κερδίζει την συμπάθεια μου.

Καλά, για τις απειλές και τις κατάρες σε γυναίκα, παιδί, μάνα, δεν θα ασχοληθώ καν. Όποιος κι αν τις έκανε (δυστυχώς το βίντεο δεν δείχνει φάτσα). Απλά με κάνουν να θαυμάζω την ψυχραιμία του Σπανούλη του 1,93 που δεν βγήκε να τον φυτέψει στον δάπεδο.

 

Δες κι αυτά:

Τα έλεγε ο γέροντας…

Liberteam

Βλέπουμε ποδόσφαιρο – Όλα τα γκολ του ντέρμπι

Liberteam

Χρόνια πολλά Σάββα

Liberteam

Η προφητεία του γέροντα Παπαδάκιου

Liberteam

Υπαρξιακό ζήτημα

Liberteam

Ας τον ενημερώσει κάποιος

Liberteam

Μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2

Mod

Τελικά η Ρένα δεν ήταν καθόλου οφσάιντ

Mod

Γράφει ιστορία

Liberteam

Ooops

Liberteam

Διαπλοκή…

Liberteam

Ψάχνοντας τον Ολυμπιακό στο Αμπελαλέ

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More