STORIES

Ηθική ρύπανση: παραλία γέμισε με δονητές!

Εμείς, έχουμε στον Σαρωνικό οικολογική καταστροφή αλλά οι γείτονες μας, Ιταλοί, έχουν σε παραλία της Νάπολι, ηθική καταστροφή!

Ω, ναι, οι εθελοντές που φροντίζουν να κρατούν καθαρές τις ακτές της περιοχής, κοκκίνισαν από ντροπή όταν είδαν τον τόπο γεμάτο πλαστικούς φαλλούς!

Βέβαια, παρά το αρχικό τους σοκ, οι άνθρωποι αντέδρασαν άμεσα και έλαβαν μέτρα: απαγόρευσαν σε ανήλικους να πλησιάσουν την παραλία, δείχνοντας μεγαλύτερη σοβαρότητα από Κουρουπλή και Παπαχριστόπουλο, που καλούσαν τον κόσμο να κάνει βουτιές σε μαζούτ!

Λογικά, αν η Αθηναϊκή Ριβιέρα αντί για πετρέλαιο είχε γεμίσει με δονητές, οι παραπάνω κύριοι, θα έλεγαν “βουτήξτε άφοβα, κανείς δεν έπαθε ποτέ κάτι από πλαστική πούτσα”.

Πίσω στην Ιταλία τώρα, παραμένει άγνωστο το πώς ξεβράστηκαν στην παραλία δεκάδες ερωτικά βοηθήματα ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τα ομοιώματα είναι μόνο απλά ή αν υπάρχουν και δονούμενα!

Αναμένουμε με αγωνία περισσότερες πληροφορίες!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More