STORIES

Η επιστήμη κότσαρε κινητηράκια στο σπέρμα για να αυξήσει την κινητικότητά του

Με τέτοιες jet μηχανές, πύραυλος θα γίνει!

Η ταχύτητα συνεπάγεται αδρεναλίνη, από την οποία προφανώς δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς, ούτε τα μικροσκοπικά και τοσοδούλικα σπερματοζωάρια.

Με αυτή τη σκέψη γερμανοί επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο να χαρίσουν την απόλαυση της ταχύτητας στο σπέρμα μας, αν και αυτοί ισχυρίζονται ότι το όλο πράγμα γίνεται για να καταπολεμηθεί η υπογονιμότητα.

Αντί λοιπόν να αφήσουν τα σπερματοζωάρια να βολτάρουν αμέριμνα και βαριεστημένα δεξιά και αριστερά μέσα στη μήτρα και να χάνουν τον δρόμο της γονιμοποίησης, είπαν να τα στείλουν κατευθείαν στη δουλειά μέσω μιας χαμηλής πτήσης στο κολπικό κανάλι. Με τη βοήθεια μιας νανομηχανούλας, το σπερματοζωάριο δεν έχει άλλη επιλογή παρά να σφηνωθεί στο ωάριο με ταχύτητες που θα ζήλευε ακόμα και μια κατακόκκινη Ferrari.

vtdthdgrffyfjhgr1

Η εφεύρεση είναι ένα μικρό μεταλλικό σπιράλ, τόσο μικρό που ίσα που περικλείει το σπερματοζωάριο, το οποίο τηλεκατευθύνεται από τον άνθρωπο ώστε να γραπώσει το αθώο σπερματοζωάριο και να το οδηγήσει κατόπιν σε μετωπική με το ωάριο. Όταν το σπέρμα κάνει την αναπαραγωγική δουλειά του, ο κινητήρας το αφήνει ελεύθερο.

Το μαραφέτι αναμένεται να αυξήσει τη γονιμότητα των ζευγαριών, την ίδια στιγμή που η τεχνική θα είναι απείρως πιο προσιτή από τις πανάκριβες εξωσωματικές και τις λοιπές μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Φτάνει να μην εγκλωβιστεί ο κινητήρας στο ωάριο και έχουμε παρατράγουδα!

Ξέρουμε ότι ψοφάς να δεις το βίντεο, καθώς σου έχουν γεννηθεί ουκ ολίγα καφριλίκια. Ιδού λοιπόν…

Δες κι αυτά:

Νηστίσιμο σπέρμα

Liberteam

Κι όμως, υπάρχει μαθηματικός τύπος που κρίνει την τελειότητα του γυναικείου κώλου

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Καταφτάνει αντρικό χάπι αντισύλληψης

Φου Μαν Ψου

Η επιστήμη απαντά επιτέλους στο κολοσσιαίο ερώτημα γιατί μας αρέσουν οι κλανιές μας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More