TROLLING

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιτέλους δικαιώνεται

Θυμάστε πριν κάποια χρόνια τον ντόρο που είχε ξεσπάσει όταν η ιέρεια του τηλεοπτικού ξεκατινιάσματος έστελνε ρεπόρτερ της να ψάχνουν τα σκουπίδια διάσημων;

Θυμάστε το κράξιμο που είχε φάει με αποτέλεσμα να κοπεί άρον άρον το συγκεκριμένο concept;

Ας θυμηθούμε πρώτα το σχετικό βίντεο.

Μετά την προβολή αυτού του “ρεπορτάζ” έγινε το σώσε. Media αλλά και διάσημοι (μέσω δισκογραφικών, σταθμών, μανατζαρέων κλπ) αντέδρασαν έντονα θεωρώντας ότι ξεπερνούσε μία θεωρητική κόκκινη γραμμή. Ότι το κουτσομπολιό και το ξεκατίνιασμα έπιανε πάτο.

Όχι όμως αγαπητοί φίλοι. Αυτή η μέθοδος δεν ήταν ένα απλό gossip. Είχε τις ρίζες της πιο βαθιά. Και συγκεκριμένα στα απόλυτα και 100% αληθινά κατασκοπικά σενάρια.

Οι ρίζες βρίσκονται στην εποχή του πατερούλη της κατασκοπίας, του τρανού ηγέτη Ιωσήφ Στάλιν. Αναλυτικά για τις μεθόδους που προφανώς ενέπνευσαν την Τατιάνα και το επιτελείο της μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Εμείς απλά χαιρόμαστε που επιτέλους δικαιώνεται η παρουσιάστρια κι έτσι καθαρίζει (καθαρίζει; Τι ειρωνεία!) μία από τις πιο μαύρες σελίδες της τηλεοπτικής της πορείας.

Δες κι αυτά:

Η Τατιάνα μας η αντιφασίστρια

Mod

Οι μαλακίες πληρώνονται

Liberteam

Για να μην λουφάρει η καθαρίστρια

Mod

Κοπρολάγνος ο Χίτλερ; Κοπροαναλυτής ο Στάλιν

Liberteam

Stars στο εξωτερικό, σκουπιδιάρηδες στο Ελλάντα

Mod

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως πολλοί θα θέλαν να δουν

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More