STORIES Επίκαιρα

Κάτω τα χέρια από τον Αμβρόσιο

Μετά την μεγάλη κατακραυγή και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Ελεύθερης Ώρας, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος (ο Βρωμόστομος) θα ξακακάτσει στο εδώλειο.

Θυμίζουμε ότι πρωτόδικα είχε αθωωθεί για το μισάνθρωπο και ομοφοβικό κήρυγμα που έκανε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα και μάλιστα ενώπιων του δικαστηρίου όχι μόνο δεν έδειξε μεταμέλεια αλλά τόνισε πώς αν του το επέτρεπε ο νόμος θα έπαιρνε ένα όπλο και θα καθάριζε τους ομοφυλόφιλους.

Κατόπιν σχετικής έφεσης όμως, ο αγνός αυτός πατριώτης, υπέρμαχος της στρεϊτοσύνης και γνήσιος επαναστάτης (αν η πρόθεση για φόνο δεν έχει επαναστατικό χαρακτήρα απέναντι στο “Ου Φονεύσεις” τότε τι;) θα κληθεί να λογοδοτήσει και πάλι.

Γιατί βρε;

Τι σας έκανε ο γεράκος;

Υποθετικά μιλούσε. “Αν” έλεγε, “αν”.

Και γιατί τόση πρεμούρα με το “φτύστε τους”;

Όταν σας ξεματιάζουν δεν σας φτύνουν; Τώρα ποιο το πρόβλημα; Μην κάνετε διακρίσεις.

Κάπου έχει καταντήσει κουραστικό.

Μην τολμήσει κάποιος να βγάλει προς τα έξω το αγνό μίσος που κρύβει μέσα του για όποιον δεν είναι όμοιος του (ή τουλάχιστον όμοιος με την εικόνα που παθιάζεται να βγάζει προς τα έξω), αμέσως να το βγάλουμε ρατσιστή.

Ε, όχι ρε παιδιά. Ντροπή μας.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μία εκκλησιαστικοκρατούμενη χώρα. Όποιος φοράει ράσα είναι αυτομάτως και αθώος για όλα.

Δεν έχει καμία σημασία αν η εκκλησία είναι μία ανθρώπινη επιχείρηση. Αφού οι ίδιοι λένε ότι είναι διορισμένοι από τον ίδιο τον Θεό (όπως έλεγαν και οι Άγγλοι βασιλιάδες τον μεσαίωνα) τότε έτσι πρέπει να είναι. Κάθε επίθεση εναντίων τους, είναι επίθεση στην Ορθοδοξία, όπως λένε κλήρος και πιστοί. Προσέξτε, στην ορθοδοξία. Όχι στον Χριστιανισμό. Όχι στον Θεό. Στην Ορθοδοξία.

Και μην ξεχνάμε τι είχε πει ο άλλος μεγάλος πρέσβης της Ελληνικής Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος όταν είχε ερωτηθεί για τους ομοφυλόφιλους παπάδες: “Άλλο αυτοί”…

Γι’ αυτό λοιπόν, μακριά τα χέρια σας από τν Αμβρόσιο.

Υπάρχει τόση σαπίλα που μπορεί να μολυνθείτε…

Δες κι αυτά:

Η δικαιοσύνη είναι γκαβή

Liberteam

Ψήνεται μεταγραφή

Liberteam

Αναβίωση της Ιεράς Εξέτασης ζητούν Μητροπολίτες από τον Κυριάκο

Mod

Τα αποβράσματα της κοινωνίας ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στις εκκλησιαστικές λουμπινιές

Liberteam

Θέλημα… θεού (;)

Liberteam

Όταν ο ομοφοβικός ψάχνει άλλοθι – Του χαλάμε το παραμύθι

Mod

Ο Αμβρόσιος λάλησε, το twitter τιτιβίζει

Liberteam

Έτοιμος για διεθνή καριέρα

Liberteam

Χαράς ευαγγέλια – Δεν είμαστε οι μόνοι με σκατόψυχους θρησκόληπτους

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More