STORIES

Κλείνει το Mega και ο λαός κλαίει με μαύρο δάκρυ

Οι φήμες για λουκέτο στο Mega έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες. Και η αλήθεια είναι πώς δεν είναι και πολλοί εκείνοι που φοράνε μαύρες πλερέζες.

Ναι, το έπιασες επιτέλους, ο τίτλος είναι ειρωνικός.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι του όντως είναι έτοιμοι να κλάψουν. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους. Όχι, δεν εννοούμε κανένα Πρετεντέρη και καμία Τρέμη, ούτε φυσικά άλλους υψηλόμισθους έως τιτανόμισθους. Αναφερόμαστε σε κάτι εκατοντάδες μισθοσυντήρητους από μικροδημοσιογράφους (το “μικρό” δεν έχει να κάνει με την αξία τους) και τεχνικούς μέχρι και καθαρίστριες (έτσι για να θυμόμαστε το αριστερό μας πρόσωπο).

Όλοι αυτοί, στα μάτια του κόσμου που έχει σιχαθεί την ισοπέδωση της αντικειμενικότητας και της δημοσιογραφίας, είναι παράπλευρες απώλειες. Αδίκως; Ναι. Αλλά από πότε είναι δίκαιη η ζωή; Δυστυχώς ποτέ. Και το γαμώτο είναι πώς αν πράγματι μπει λουκέτο, τότε όλοι εκείνοι που αποτελούν μαύρο πανί για τον κόσμο, πάλι κάπου θα βολευτούν, πάλι χοντροκομμένους μισθούς θα έχουν.

 

Δες κι αυτά:

Ο Χίος αναβιώνει το ΒΥΖΑΝ του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και εμείς χύνουμε (δάκρυα χαράς)

Mod

Μεγάλο μπαμ Μαρινάκη – Τον άρπαξε μέσα από τα χέρια του Αλαφούζου

Liberteam

Πίπα, δόντι και atari

Liberteam

Άσε μας ρε γκριφόν…

Liberteam

Όταν είσαι ένα απλό ον

Liberteam

Ο Μητσοτάκης κόβει Facebook και Instagram κατά τις ώρες εργασίας

Mod

Αν ο Ιησούς ήταν Έλληνας

Liberteam

Keep trolling around…

Liberteam

Επικό τρόλινγκ στον Τραμπ

Liberteam

Ανοίγουμε σαμπάνιες – Μπουκάραμε ακόμα και στο Mega

Mod

Εχθροί του έθνους

Η πίπα θέλει δύο

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More