STORIES

Κολοσσιαία αηδία: Βαθμολόγησε τον εμετό μου

Το ίντερνετ έχει αλλάξει άρδην τις ζωές μας, αναδεικνύοντας καλά κρυμμένα μυστικά και ταμπού της καθημερινότητας που θα χάνονταν αλλιώς μέσα στη φαινομενική σεμνοτυφία των κοινωνιών.

Ένα τέτοιο θέμα είναι φυσικά και ο εμετός, κάτι στο οποίο όλοι έχουμε καταφύγει κατά καιρούς αλλά κανείς μας δεν θέλει να μιλά γι’ αυτό!

Όχι πια, καθώς άνθρωποι οραματιστές αλλά και καινοτόμοι κοινωνικοί ερευνητές όχι μόνο αποκαλύπτουν τα ντοκουμέντα της ντροπής αλλά έχουν βαλθεί να τα αξιολογούν κιόλας, στέλνοντας την αηδία στον θεό και ακόμα μακρύτερα.

Οι στιγμές είναι ιστορικές, καθώς το Libertin αποκαλύπτει ΠΡΩΤΟ στο ελληνικό κοινό τη σελίδα που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου στέλνοντας ταυτοχρόνως την κατήφεια και τη μελαγχολία περίπατο. Όταν είσαι στα ντάουν σου και πάτο έχεις πιάσει, μπαίνεις, βλέπεις και βαθμολογείς εμετούς και όλα φτιάχνουν μαγικά (true story).

mmemtoosossos1

Με συναίσθηση της ιστορικότητας του γεγονότος, το RateMyVomit συμπυκνώνει στις κατάφωρα αηδιαστικές σελίδες του όλα αυτά για τα οποία φτιάχτηκε το ίντερνετ (αφήνοντας φυσικά έξω τα γατάκια-σκυλάκια). Και βέβαια μην ξεχάσεις να ανεβάσεις κι εσύ τον δικό σου εμετό, καθώς η διασημότητα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Μπόνους ξερατού: Στο πλαίσιο της έρευνάς μας, ανακαλύψαμε τυπά που πίνει και ξαναπίνει μπίρα με τον εμετό του. Δεν είναι να λατρεύεις το ίντερνετ που μας προσφέρει όλα αυτά τα ντοκουμέντα που θα σμπαραλιάζονταν αλλιώς κάτω από το βάρος της πεζής και μουντής καθημερινότητας;

Δες κι αυτά:

Είναι δύσκολο να είσαι κριτής στην άρση βαρών και να γιατί

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More