STORIES Επίκαιρα

Κυνηγοί μαγισσών και δαιμόνων πέταξαν μπογιά στο άγαλμα του Φαλήρου και το έκαναν καλύτερο

Είναι οι ίδιο που διαμαρτύρονται σε οτιδήποτε δεν συνάδει ή δεν θεωρούν οτι συνάδει με τα χριστιανικά ιδεώδη. Είναι οι ίδιοι που θέλουν να γκρεμίζουν ότι δεν είναι ή δεν θεωρούν ότι ταιριάζει στην κοινωνία τους. Είναι αυτοί που απλά επιδιώκουν να επιβάλλουν τα θέλω τους. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την απολυταρχία δεν είναι συμπτωματική. Άλλωστε αν ήταν διαφορετικά δεν θα τους στήριζαν και οι φασίστες της ΧΑ.

Την ώρα λοιπόν που βλέπουν τον διάβολο σε ένα άγαλμα, αγκαλιάζουν τον Καιάδα, βουλευτή της ΧΑ και τραγουδιστή μέταλ συγκροτήματος γνωστό για την συμπάθεια του στα devil horns (ο οποίος μάλιστα, δεν έχει καν βαφτίσει τα παιδιά του πηγαίνοντας κόντρα στην χριστιανική παράδοση).

Παράνοια; Ναι. Αλλά είπαμε. Ελλάδα 1017 μ.Χ

Η λογική λέει, επειδή είμαστε ακόμα μία χώρα που δίνει περισσότερη σημασία στις αντιδράσεις μερικών θρησκόληπτων παρά σε κάτι χιλιάδων άνεργων, ότι το άγαλμα κάποια στιγμή θα κατέβει.

Anyway, η πλάκα είναι ότι με την μπογιά που πήγαν κι έριξαν στο “καταραμένο” άγαλμα του Φαλήρου κατάφεραν να το ομορφύνουν!

 

Δες κι αυτά:

Τανάσκελα με τα πόδια στον αέρα ο Phylax

Mod

O Κριστιάνο Ρονάλντο, το βανδαλισμένο άγαλμά του και η εκδίκηση της αδερφής του

Liberteam

Ο Κορεάτης Ιησούς είναι η πιο κλαρινογαμπριάτικη μορφή τέχνης

Liberteam

Και τώρα που έπεσε ο Phylax τι; Υπάρχει λύση και είναι στο Μεταξουργείο

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More