STORIES

Μετανοείτε χριστιανοί, η Μέρα της Κρίσης κοντοζυγώνει: απομένουν ακριβώς 1 χρόνος, 5 μήνες και 19 ημέρες

Έκλεισες θέση για τη Δευτέρα Παρουσία ή ακόμα; Πού θα σε βρει το χαρμόσυνο γεγονός της συντέλειας του κόσμου; Με ποιον θα περάσεις την τελευταία μέρα του μάταιου τούτου κόσμου;

Αυτά είναι τα ερωτήματα-φωτιά που απασχολούν όλο τον ορθόδοξο κόσμο, μιας και οι άλλοι κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου. Γιατί μόνο ο ορθόδοξος χριστιανός έχει στο πλάι του τον πατέρα Μάξιμο Μοναχό να τον πληροφορεί για τα μελλούμενα.

ssintelleeiiaassa1

Λέγει λοιπόν ο πατήρ Μάξιμος:

Αγαπητοί μου εν Χριστώ αδελφοί!

Με την χάρη του Θεού, σαν σήμερα, 7η πρός 8η Απριλίου, με το Νέο Ημερολόγιο και 25η πρός 26η Μαρτίου με το Παλαιό Εορτολόγιο, Σάββατο πρός Κυριακή μεσάνυκτα, του Σωτήριου έτους 2018 (κατά την ημέρα εκείνη θα έχουμε ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, δηλαδή Ευαγγελισμό και Πάσχα μαζί) πρόκειται να γίνει η Δεύτερη Παρουσία του Κυρίου μας, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, αλλά και με πάρα πολλές μαρτυρίες των Αγίων και θεοφόρων Πατέρων μας, που αναφέρονται εκτενώς και αναλυτικά μέσα στα ταπεινά μου βιβλία («Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ» και «2018 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ») και που ΚΑΝΕΙΣ μέχρι σήμερα δεν έχει αντικρούσει ή αναιρέσει!

Τ’ ακούς; «ΚΑΝΕΙΣ μέχρι σήμερα δεν έχει αντικρούσει ή αναιρέσει!», τουλάχιστον με τρόπο πειστικό. Εκτός βέβαια κι αν το γεγονός πως «Μπορεί πολλοί, κυρίως άνθρωποι της εκκλησίας, να έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, να με διασύρουν και να με συκοφαντήσουν λέγοντας πολλά και διάφορα, πάντοτε βέβαια ανάνδρως, υπούλως, ψευδώς, συκοφαντικώς, χωρίς στοιχεία, αποδείξεις και διάλογο» μπορεί να θεωρηθεί πειστική απάντηση.

ssintelleeiiaassa2

Πέρα βέβαια από τις άνισες μάχες του πατρός Μάξιμου με το εκκλησιαστικό κατεστημένο αλλά και μια σειρά από θρησκευτικές διαμάχες για τον χρόνο βασιλείας του Αντίχριστου, το γεγονός είναι ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.

«Μπορεί ΟΛΟΙ πλέον να πιστεύουν ότι έχω διαψευσθεί, ότι έχω πέσει έξω, ότι έχω πλανηθεί, ή ό,τι δήποτε άλλο! Μπορεί… μπορεί… μπορεί… Αλλά όμως, όπως έλεγε και ο Γαλιλαίος «Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ…»! Δηλαδή, η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ 2018, όπως έχω γράψει και αποδείξει από το 2006. Ο κόσμος να χαλάσει, αυτό ΔΕΝ αλλάζει με τίποτε! Ό,τι και εάν γίνει μέχρι τότε, ό,τι και εάν συμβεί, αυτό ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει αγαπητοί μου αδελφοί και ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, μόνο που θα είναι πάρα πολύ αργά για όλους αυτούς».

Καλά, για όλους θα είναι αργά πατέρα, αλλά άλλη κουβέντα αυτό. Ήγγικεν η βασιλεία των ουρανών και ο κύβος ερρίφθη, κανόνισε λοιπόν τη -σύντομη- πορεία σου και προετοιμάσου ψυχολογικά για τον ανείπωτο τρόμο και την ασύλληπτη Αποκάλυψη που θα ζήσεις άμεσα.

ssintelleeiiaassa4

Πριν το κάνεις βέβαια αυτό, μπες στο site του πατέρα Μάξιμου για να δεις το timer που έχει κοτσάρει και μετρά αντίστροφα μέχρι τη συντέλεια! Σατανικό, θα λέγαμε, αν δεν κινδυνεύαμε να αφοριστούμε.

Βιβλιαράκι τσίμπησες ή θα μείνεις για πάντα στο έρεβος;
Βιβλιαράκι τσίμπησες ή θα μείνεις για πάντα στο έρεβος;

Σκιάχτηκες; Φάε κάνα σουβλάκι και θα περάσει. Στα φόρτε της πάντως η Εκκλησία και πάλι…

Δες κι αυτά:

12 πράγματα που πρέπει να κάνεις μέχρι να μας αφανίσει ο Πλανήτης 9

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More