SPICY

Νομίζεις ότι με ένα κατοσταρικάκι θα πάρεις βίζιτα την Sveta Bilyalova;

Σου κάνει εντύπωση πώς έχουν προκύψει τόσες πορνοστάρ από το εξωτερικό που ακολουθούν φανατικά στο twitter ελληνικά πολιτικά κόμματα και πολιτικούς (δες εδώ αν δεν κατέχεις);

Η απάτη δεν είναι νέα. Και πιο συγκεκριμένα είναι εμπνευσμένη από τις αγγελίες για call girls.

Ω, ναι, αγαπητέ επίδοξε πελάτη, που ελπίζεις ότι με 100-150 ευρουλάκια θα σου έρθει στο σπίτι σου με κορδελίτσα ένας κορίταρος επιπέδου τελικού champions leage ή στην χειρότερη Final 4. Η όλη φάση είναι απάτη.

Όπως δεν ακολουθούν τον Κούλη, τον Άδωνι και τα άλλα μπερμπάντικα πολιτικά παιδιά, διάσημες πορνοστάρ (απλά έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες τους για να φτιαχτούν ψεύτικα προφίλ), έτσι και στα sites για… delivery, όταν θα δεις μία φωτογραφία (ή και περισσότερες για να είναι πιο αληθοφανές) της Sveta Bilyalova…

… αν την παραγγείλεις, το πιο πιθανό είναι να σου χτυπήσει το κουδούνι μία τέτοια περίπτωση…

Νομίζεις ότι κάνουμε πλάκα ή υπερβάλουμε;

Καθόλου, αλλά δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και να μάθεις από πρώτο χέρι.

Στο μεταξύ εμείς κάναμε μία μικρή βόλτα κι εντοπίσαμε κάποια fake profiles, απλά για να μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.

Πάρε για παράδειγμα την… Αλίκη:

Ε, λοιπόν, το Αλικάκι είναι στην πραγματικότητα η Alina Lobacheva, μοντέλο/ηθοποιός εκ Ρωσίας (και συγκεκριμένα απ το Κράσνονταρ)

Η Έλλυ (που δεν ξέρει να γράφει και το όνομα της) που είναι φοιτήτρια από την Κύπρο…

… δεν είναι τελικά (ω, τι έκπληξη!) ούτε Κύπρια, ούτε φοιτήτρια. Το ονοματάκι της είναι Neda Zdravković και είναι από την Σερβία (νταξ, κοντοχωριανή…)

 

Η Κριστίν πάλι, μπορεί να μην το παίζει Ελληνίδα ή Κύπρια…

… αλλά μάλλον είναι χλωμό να αφήσει το σπίτι της και τον άντρα της στο L.A για να σου κάτσει εσένα για ένα κατοστάριο. Α, και την λένε Patiisa και είναι γνωστή ως η Τζολί της Αιγύπτου!

Να και η Άρτεμις που κάνει χαρούμενους τους φίλους μας στην Θεσσαλονίκη…

… Τι είπαμε στον τίτλο; Ναι βρε κουτό! Το καλλιτεχνικό όνομα της θεάρας Sveta Bilyalova (ίσως το πιο καυτό κορίτσι στα social media αυτή την εποχή) είναι Άρτεμις! Αφού δεν την βάλανε να δηλώνει κι από το Κιλκίς (Kill Kiss) πάλι καλά να λέμε!

 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μούφες που κυκλοφορούν. Οι ίδιες παίζουν copy paste σε όλα τα sites σεξουαλικής δικτύωσης και φυσικά δεν ευθύνονται οι ιστότοποι αλλά οι ίδιες οι κοπέλες ή εκείνοι που τις λανσάρουν.

Συγνώμη αν σου χαλάσαμε την ελπίδα ή την φαντασίωση, αλλά είπαμε: με 100 ευρώ μην έχεις απαιτήσεις να σηκώσεις “κούπα” (ούτε καν σαν τρίτος στον γύρο των ομίλων για να παίξεις Europa Leage δεν πας).

 

Δες κι αυτά:

5 εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου

Mod

Από τον Γιάννη Μποντζόβη στον Βρασίδα Πουτσομεσαγιό – Είμαστε για τα πανηγύρια

Mod

Βασίλης Τσιάρτας: ο ημίθεος που ξέπεσε από την αρετή

Mod

Game of Thrones αλά ελληνικά

Mod

Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ;

Mod

Ιστορική αγγελία γνωριμίας

Liberteam

Οικογενειακές ιστορίες με πολύ δράμα και για πολύ κλάμα

Mod

Ο Γκάλης ντύθηκε σερβιτόρος και μας σέρβιρε υπέροχες αναμνήσεις

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More