STORIES

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ είναι οι αμερικάνοι ψεκασμένοι των ΑΝΕΛ

Και έχουμε και έρευνα που το αποδεικνύει περίτρανα!

Η πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση που έκανε το Match.com στην αμερικάνικη γειτονιά για τη συσχέτιση πολιτικών πεποιθήσεων και σεξουαλικών ηθών θυμίζει πολλά σε μας τους Έλληνες και τον δικό μας εκλογικό χάρτη.

Φαίνεται λοιπόν πως οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Τραμπ είναι κάτι περίεργα τυπάκια που αρέσκονται να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις και προχωρούν σε δεύτερο ραντεβού μόνο αν προηγηθεί στοματικό σεξ στο πρώτο! Ξαναμμένοι ερωτύλοι μεσήλικες απαρτίζουν την εκλογική βάση του Τραμπ, φέρνοντας στον νου μας το αλλόκοτο κοινό των ΑΝΕΛ, που όποιος έχει βρεθεί σε συγκέντρωσή τους καταλαβαίνει καλά τι εννοούμε.

trammkkammens1

Αν και οι συσχετίσεις δεν τελειώνουν εδώ: το 84% των οπαδών του Ντόναλντ είναι λέει πάνω από 45 ετών, θυμίζοντας πολύ τους ταλαιπωρημένους μεσήλικες του Πάνου και τους απόμαχους της ζωής που εναπόθεσαν πάνω του τις τελευταίες ελπίδες για ελληνικό μεγαλείο. Άνεργοι και άνθρωποι του ευρύτερου περιθωρίου ενσαρκώνουν τον ψηφοφόρο του Τραμπ, που είναι κατά 82% πιο πιθανό να μην έχει δουλειά και 96% να είναι συνταξιούχος από τον οπαδό της Χίλαρι, λες και περιγράφουν το ηλιακό εύρος των ψεκασμένων ΑΝΕΛ ένα πράμα.

trammkkammens2

Ο ψηφοφόρος του Τραμπ μισεί τα πάντα που έχουν σχέση με τη Μέση Ανατολή και την Κίνα, όπως ακριβώς και ο συνωμοσιολόγος ρατσιστάκος του ελαφρώς ακροδεξιού Καμμένου. Αν γουστάρει ο λάτρης των ΑΝΕΛ να βιντεοσκοπεί τις σεξουαλικές του περιπτύξεις κανείς δεν ξέρει, του Τραμπ πάντως ο οπαδός είναι κατά 99% πιο πιθανό να το κάνει σε σχέση με τον ψηφοφόρο της Κλίντον! Α, και απαιτεί σεξ στην πρώτη συνάντηση κατά 1.104% σε σχέση με τον παντρεμενάκια και ρομαντικό τυπά της Χίλαρι.

trammkkammens4

Οι συνάφειες μεταξύ των θιασωτών Τραμπ και Καμμένου δεν εξαντλούνται φυσικά εδώ, καθώς είναι σαν alter ego ο ένας του άλλου. Αφήνοντας την επικράτεια της παρούσας έρευνας, ο σταφιδιασμένος οπαδός του Ντόναλντ γουστάρει τις εθνικιστικές κορόνες του κροίσου κτηματομεσίτη και τις παραληρηματικές ιαχές που του σερβίρει, όπως και η μπλε ρυτιδιασμένη λαοθάλασσα του Καμμένου, που ανταλλάζει τον μνημονιακό θυμό της με την υπόσχεση για μια άλλη Ελλάδα. Αυτή που συναντάς στις κουβέντες του καφενείου και τους διαλόγους μέσα στο ταξί, όταν οι θεωρίες συνωμοσίας και οι ιστορίες για αγρίους μετατρέπονται σε πολιτικό λόγο δηλαδή.

trammkkammens5

Δώσε οργή και την καρδιά τους πάρε, Τραμπ, Καμμένε εσύ της Αμερικής! Και αεροψεκασμούς φυσικά, πολλούς αεροψεκασμούς…

Δες κι αυτά:

Οι έλληνες πολιτικοί στέλνουν στον Τραμπ τα μηνύματά τους

Liberteam

Οι πολύτεκνοι την πέφτουν στο Σύμφωνο Συμβίωσης, Εκκλησία και ΑΝΕΛ τρίβουν τα χέρια τους

Ο Τραμπ δεν είναι μισογύνης

Mod

Εικόνες σκάνδαλο: ο Ιβάν Σαββίδης με βλήματα στα χέρια

Liberteam

Βολεύεσαι με ό,τι έχεις

Liberteam

Η προφητεία του Παΐσιου για τον Τραμπ

Liberteam

Άκου παράξενο ακροδέξιο κόμμα οι Καμένοι του Καμμένου

Ναι, αλλά το Τραμπ θα κάνει έργα

Mod

Το γλωσσάρι της πολιτικής | Ένας μίνι οδηγός για να ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα

Mod

Στις κατασκευές με παλέτες, μία είναι η επιλογή

Liberteam

Επικό τρόλινγκ στον Τραμπ

Liberteam

Από σήμερα στους κινηματογράφους: ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΛΑΝΕΡ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More