TROLLING

Ο Δημήτρης Καμμένος υπουργοποιείται σε πείσμα των πουσταριών

 

Και εκεί που λες ότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλος Καμμένος (και καμένος, το ίδιο κάνει) στη Βουλή, έρχεται ο υφυπουργός Δημήτρης να σε διαψεύσει!

Ο ρατσισταράς ακροδεξιός που δεν μπορούσε να κρατήσει το πικρόχολο στόμα του κλειστό ανταμείφθηκε για τη ρητορική του μίσους με μια υψηλόβαθμη θεσούλα στο Δημόσιο. Μην τραβάς ακόμα τα μαλλιά σου, θα έχεις μπόλικες ευκαιρίες ακόμα.

Τον Δημήτρη τον Καμμένο, ιδρυτικό στέλεχος των ψεκασμένων ΑΝΕΛ, τον έμαθε το πανελλήνιο από τις ακραία ρατσιστικές ατάκες που εξαπέλυε όλο αυτό το διάστημα από το Twitter του πίσω από τον λογαριασμό με το εύγλωττο όνομα Porta Porta (Τοίχο Τοίχο, που λέμε).

Αφού έχυσε το δηλητηριώδες μίσος σου κατά εβραίων και ομοφυλόφιλων, αφού τα έψαλλε στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τερμάτισε τα κοντέρ των φοβικών κηρυγμάτων του με αυτό. Θα το θυμάσαι, δεν μπορεί, τέτοια καφρίλα από εκλεγμένο βουλευτή σπάνια συναντάς…

ddmtkkmenos7

Ας θυμηθούμε όμως μια σειρά ακόμα από ηλεκτρονικές δηλώσεις του νέου υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σταχυολογούμε ενδεικτικά μερικές, καθώς μιλάμε για σωστό απάνθισμα βιτριολικού μίσους που θα έκανε υπερήφανες τις εκλεκτικές του συγγένειες με τα φασιστοειδή που εκπροσωπεί στον πολιτικό βίο του τόπου. Καλώς τον δέχτηκες, είπαμε;

ddmtkkmenos12

ddmtkkmenos13

ddmtkkmenos11

ddmtkkmenos2

ddmtkkmenos5

ddmtkkmenos6

Κι ενώ ο σάλος για την υπουργοποίησή του καλά κρατεί, ο Δημήτρης ο Καμμένος που λες έσπευσε να απενεργοποιήσει τον οχετό που έλεγε Twitter account, ξεχνώντας προφανώς ότι τα γραπτά μένουν αλλά και εκείνο το μαγικό κουμπάκι στο πληκτρολόγιο που λέγεται Print Screen.

ddmtkkmenos8

Ντρέπεται λες για τα απάνθρωπα σχόλιά του ή μήπως θέλει να φιλοτεχνήσει μια άλλη δημόσια εικόνα τώρα που υπουργοποιήθηκε, σαν να μπορούν να ξεχαστούν όλα αυτά;

Πριν κλείσει βέβαια το Twitter του, ο Καμμένος θυμήθηκε τον αστυνόμο Θεοχάρη σπεύδοντας να απειλήσει για το μπόουλινγκ (sic) που δέχεται και υποσχέθηκε να τα βάλει μόνος εναντίον όλων, καθώς πλέον είναι υπεύθυνος για τα δίκτυα, όπως τονίζει με νόημα.

ddmtkkmenos9

Μπέρδεψε φυσικά τα κοινωνικά δίκτυα με τα δίκτυα των υπονόμων των οποίων προΐσταται τώρα, αλλά ας είναι. Δεν φημίζεται εξάλλου για την ορθογραφία και την ορθή του κρίση. Την ώρα που γίνονταν ωστόσο αυτές οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο, ο Δημήτρης ξαναχτύπησε με τον τρόπο που κάθε ακροδεξιό ανθρωποειδές ξέρει απέξω και ανακατωτά: ω ναι, αρνείται τα πάντα! Και καταγγέλλει τώρα αυτά που ακράδαντα πιστεύει! «Καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό», δήλωσε μόλις ο ρατσιστής, ομοφοβικός και αντισημίτης υφυπουργός, κάνοντας για άλλη μια φορά το πανελλήνιο να μην ξέρει αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει.

«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπό μου, θέλω να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι όλοι οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ως διαχειριστές, συνεργάτες σε αριθμό άνω των δεκαπέντε. Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερεις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις συνεργατών οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα ζητώ και προσωπικά συγγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό. Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας πολίτης».

Ωραία, σταμάτα να γελάς τώρα για να κάνουμε τη σούμα. Ο Καμμένος παραβιάστηκε λοιπόν (όχι προσωπικά, καταλαβαίνεις) και όλα ήταν λόγια άλλων, όχι δικά του, όχι. Παρά την ίδια πλημμελή έμφαση στην ορθογραφία της ελληνικής που παρατηρούμε και στην επιστολή σας κύριε Καμμένε ε; Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο ρατσιστής ξεμπροστιάζεται και αναγκάζεται να μαζέψει τα αμάζευτα, είναι όμως η καλύτερη, καθώς μιλάμε για (ακροδεξιό) υφυπουργό μέσα σε αριστερή κυβέρνηση που είναι ευαισθητοποιημένη υποτίθεται σε θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων.

ddmtkkmenos00

Και σε περίπτωση που νιώθεις ενεργός πολίτης σήμερα και θες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, ρίξε και μια τζίφρα στο petition των πολιτών για τη μη υπουργοποίηση Καμμένου. Μπας και πάρουν κάποια στιγμή οι κυβερνώντες το μήνυμα πως η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία και δη στους διαχειριστές της τύχης μας. Εκτός κι αν η κυβέρνηση είναι όλων των Ελλήνων πλην ομοφυλόφιλων, εβραίων και όποιου άλλου δεν κάθεται καλά στο μάτι του Καμμένου…

Δες κι αυτά:

Η αρχή του κακού

Liberteam

Ξέρασε ελεύθερα με το ρατσιστικό και φασιστικό παραλήρημα του Κούγια

Liberteam

Από σήμερα στους κινηματογράφους: ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΛΑΝΕΡ

Straight και gay φιλιά κόντρα στο θρησκευτικοφυλετικό μίσος

Liberteam

Η μάστιγα του ρατσισμού

Liberteam

Ύποπτα συμφέροντα εξυπηρετεί η Benetton

Liberteam

Άκου ρατσιστής ο Δημήτρης ο Καμμένος

Τα Lidl, ο Καμμένος (ο άλλος) και κυρίως o πατριώτης που συνεχίζει το κράξιμο χωρίς να παίρνει γραμμή τι συμβαίνει

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κίνημα του Άνθιμου είναι εδώ. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!11!!11!

H Ζωή ξαναχτυπά

Όταν ο ομοφοβικός ψάχνει άλλοθι – Του χαλάμε το παραμύθι

Mod

Μποϊκοτάζ στο νέο Star Wars; Οι ρατσιστές είναι εξίσου ηλίθιοι και αμαθείς παντού

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More