STORIES

Ο σκληρός καριολάκος της ημέρας: Τύπος κλέβει το φορτηγό του αφεντικού του για δύο πολύ καλούς λόγους

Αν είναι να στα σκάσει άσχημα η ζωή, ώρα να πάρεις το αίμα σου πίσω.

Αυτό είναι προφανώς το σλόγκαν αλλά και το ηθικό δίδαγμα του αντρός από το Τενεσί που δεν μπορούσε να διαχειριστεί και τόσο καλά την έκλυση του συναισθήματός του.

Ο Scott Vandiver που λες έκλεψε το κυριλέ ντάτσουν του πρώην αφεντικού του και το κατέβασε σε ένα ποταμάκι, όπου αφού του έδωσε και κατάλαβε στο υδρόβιο off-road οδηγώντας με τις πόρτες ανοιχτές μέσα στο νερό, το βύθισε κατόπιν στο ποτάμι, με τον ίδιο πάντα μέσα.

Ο λόγος είναι προφανής και διττός: από τη μια, παίρνεις εκδίκηση από τον καπιτάλα που σου φερόταν άθλια και πρέπει να του το ξεπληρώσεις κάποια στιγμή και από την άλλη, ξεφεύγεις λίγο από τη φρίκη που η γυναίκα σου σε έπεισε ότι λέμε ζωή και συ δεν λες να συνηθίσεις.

Και καλά η εκδίκηση από την αφέντη που δεν σεβόταν τον εργάτη, η γυναίκα του όμως που κολλάει στην όλη ιστορία; Αν είσαι ο Scott, όλα βγάζουν νόημα: «Η γυναίκα μου περνάει δύσκολα αυτό το διάστημα. Ξέρει ότι ό,τι έκανα, το έκανα για να μείνω μακριά της».

Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή, καθώς ο τύπος είναι ήδη στο κελί και απολαμβάνει χαιρέκακα τον θρίαμβό του…

Δες κι αυτά:

Γιατί τα Αμερικανάκια του 1912 ήταν πιο έξυπνα από όλους εμάς σήμερα

Liberteam

Θες να μάθεις πόσα βγάζει ο Ομπάμα;

Liberteam

Σούπερ μπάτσος απειλεί συμμορία στο κωμικοτραγικότερο βίντεο της ημέρας

Liberteam

Ήταν ΟΥΦΟ τελικά αυτό που εμφανίστηκε στον αμερικάνικο ουρανό ή έκοβε απλά βόλτες ο Ντόναλντ Τραμπ;

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More