TROLLING

Πέντε ακόμα τρόποι για να κάνει προεκλογική εκστρατεία ο Σάκης Ρουβάς

Παντρεύτηκε για να πληροί τα κριτήρια ενός νεοδημοκράτη πολιτευόμενου και στο καπάκι πήγε για να πάρει την ευχή του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη (Προκόπιου πλέον) Παυλόπουλου.

Για όσους δεν το έχουν πιάσει, ο Σάκης έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα.

Κι εμείς, πιστοί στις νεοφιλελεύθερες απόψεις αλλά και στον τραγουδιστή που μας έκανε ολόκληρους άντρες με την μελοποιημένη ποίηση όπως πχ “Άσκηση Υποταγής”, καταστρώνουμε πλάνο για να σιγουρέψει την εκλογή του και γιατί όχι και πρωθυπουργός μια μέρα!

Καλύτερος είναι ο Τσίπρας που δεν ξέρει αγγλικά; Ο Σάκης είναι ανώτερος. Δεν ξέρει ούτε ελληνικά!

Πάμε να δούμε τώρα, τι μπορεί να κάνει το νέο καμάρι της δεξιάς, για να συσπειρώσει το λαό και να το ρίξη στην Νέα Δημοκρατία όσες αντιτουριστικές φάτσες (βλέπε Άδωνι) κι αν έχει στις τάξεις της:

Εκπαίδευση χειρισμού ροζ φλαμίνγκο

Τα ροζ φλαμίνγκο πουλάνε σαν τρελά. Να μία καλή ευκαιρία για τον Σάκη να βγάλει πάλι τα ρούχα του. Θα βρει κάποιον να του κάνει και καλά μαθήματα για το πως θα πλατσουρίζει με το φλαμινγκάκι του και θα βρωμίσει γεμίσει τα social media με σχετικές φωτογραφίες. Φυσικά θα γίνουν viral και έχει τσαμπέ προβολή!

Προώθηση εκκλησιαστικών ειδών

Σε μία χώρα που εξακολουθεί να πουλιέται τίμιο ξύλο (με τον όγκο που έχει πωληθεί, τότε δεν Τον σταύρωσαν σε σταυρό αλλά σε υπόστεγο), να δίνονται ευλογημένα στυλό για τις πανελλαδικές και να γίνονται ουρές για να προσκυνήσουν παντόφλες, κάστανα και γυαλιά του Παΐσιου (μόνο η τσουτσού του παπαπόυτσα δεν εκτιμήθηκε δεόντως), το να προμοτάρει εκκλησιαστικά είδη θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά με το ποίμνιο που ψηφίζει κιόλας. Καλά τα 15χρονα αλλά αυτά θα τα σκεφτεί στις μεθεπόμενες εκλογές που θα έχουν και δικαίωμα ψήφου.

Πόζες με επιφανή στελέχη της ορθοδοξίας

Σε συνέχεια της προηγούμενης δραστηριότητας και στο ίδιο concept με την επίσκεψη του στον Προκόπιο Παυλόπουλο, θα πάρει σβάρνα να φωτογραφίζεται με σημαντικές προσωπικότητες της εκκλησίας που προασπίζονται τον τίμιο και οικογενειακό βίο, μακριά από σατανιασμένες καταστάσεις.

Επιστράτευση Τομ Χανκς

Και δεν χρειάζεται καν να ρωτήσει τον Τομ. Απλά όλοι εμείς οι δεξιόστροφοι οπαδοί, θα αφήσουμε για λίγο στην άκρη την ανάγνωση της ποιητικής συλλογής του Μπογδάνου για να βάλουμε όλη μας την ενέργεια και να πασάρουμε ως αληθινές φωτοσοπιμένες εικόνες του Χανκς με μπλούζα Σάκη Ρουβά. Άλλωστε τόσο καιρό γίνεται με σοπαρισμένα μπλουζάκια που δείχνουν και καλά την Ελλάδα, στον Σάκη θα κολλήσουμε;

Guest στην επόμενη συναυλία του Athens Pride

Νταξ, μπορεί η εκκλησία και οι συντηρητικοί νεοδημοκράτες πολιτικοί να μην γουστάρουν τα πισωγλεντηλίκια (των άλλων) αλλά και οι ντιγκιντάγκες ψηφίζουν. Και μπορεί ο Σάκης να είναι ένας straight οικογενειάρχης αλλά δεν παύει να αναγνωρίζει ότι για ένα απροσδιόριστο λόγο, έχει μεγάλη πέραση η δουλειά του στο gay κοινό. Άρα, μία εμφάνιση στο Pride θα είναι ιδανική για κλέψει αρκετό κοινό που είχε προσεγγίσει (με επιτυχία) στα προηγούμενα χρόνια ο Αλέξης!

Σάκη γερά. Το Μαξίμου είναι κοντά.

Δες κι αυτά:

Έχουμε νικητή

Liberteam

Για τόλμα Νικόλα…

Liberteam

Τρόποι για να τους τρολάρεις στις εκλογές

Mod

Στα τυφλά θα πάμε ρε Σάκη;

Liberteam

Ε-ε-έρχεται

Liberteam

Οι πραγματικοί ηγέτες στην εξουσία

Φανέλα που θα βρούμε;

Liberteam

Μετεκλογικό μήνυμα

Τώρα εξηγούνται όλα…

Mod

H εκδίκηση της Ζωίτσας

Liberteam

Πέντε εναλλακτικά ονόματα για το κόμμα του Θεοδωράκη τώρα που στέρεψε το Ποτάμι

Καμμένη γη, λέμε

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More