TROLLING

Παραιτηθείτε ρε, έπεσαν οι πωλήσεις του κολλαγόνου

Μια φορά κι ένα καιρό, μέσα από τα social media ξεπήδησε ένα κίνημα που χωρίς κομματικές σημαίες κατάφερε να ρίξει μία κυβέρνηση. “Αγανακτισμένους” το έλεγαν. Οι παλιοί ίσως το θυμούνται (ειρωνικό φυσικά).

Αυτό το κίνημα, που ήταν ότι πιο αγνό και αυθόρμητο έχει δει μετά την μεταπολίτευση η Ελλάδα, κατάφεραν να το διαλύσουν με την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου ρίχνοντας μέσα του όλα εκείνα τα συστατικά που ανέκαθεν γαμούσαν οποιαδήποτε άδολη προσπάθεια (κομματικές διαφορές, ιδεολογικές διαφορές, θρησκευτικές διαφορές κ.α.) ώστε να συνεχίσουν το έργο ΓΑΠ οι όμοιοι του με άλλο χρώμα.

Τώρα μία νέα προσπάθεια αναβίωσης της ακομμάτιστης λαϊκής αντίδρασης κατεβαίνει στον στίβο της πλατείας. Οι “Παραιτηθείτε“.

Οι κατά δήλωση τους, όχι μόνο ακομμάτιστοι αλλά και χωρίς την φιλοδοξία να πολιτευτούν, που ζητάνε από την -κωμικοτραγική- κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να παραιτηθούν.

Κι εδώ αρχίζει η κωμωδία. Πόσο αγνό είναι αυτό το κίνημα; Πόσο ακομμάτιστο; Πόσο χωρίς… πολιτικές φιλοδοξίες;

Τα δύο πρόσωπα που βγήκαν για να προβάλουν τις θέσεις του, δίνουν όλη την αληθινή εικόνα. Δεν μιλάμε για κάργα κομματικοποιημένο αλλά και για κάργα ερασιτεχνικό αφού με ένα απλό google search μέχρι κι εμείς μπορούμε να το παίξουμε αποκαλυπτικοί ρεπόρτερ!

Ο ένας είναι ο Μάνος Επιτροπάκης, ο οποίος ονειρευόταν πολιτική καριέρα με την Ελιά, εκείνο το έκτρωμα που βούλιαξε παρά το ότι ήταν ένας συνασπισμός του ΠΑΣΟΚ με άλλα κόμματα (ο Επιτροπάκης είναι με την Δυναμική Ελλάδα).

Untitled-1

Δες και εδώ αναλυτικά.

Ο άλλος, έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα. Ούτε επιλογή του Αδώνιδος αυτοπροσώπως να ήταν. Αναφερόμαστε στο Mr Κολλαγόνο, Γιώργο Τσουκαλαδάκη.

Τώρα θα πείτε “επειδή πουλάει εμφιαλωμένο μαντζούνι είναι κωμωδία”;

Όχι. Είναι κωμωδία γιατί είναι άμεσος συνεργάτης της μούσας της ΟΝΝΕΔ και πολιτευόμενης με την ΝΔ Έλλης Παπαγγελή κι επειδή επί ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει να μετακινηθεί σε δημόσια θέση που δημιουργήθηκε για τον ίδιο και θα καταργούταν με την αποχώρηση του!

13466205_537390679776627_6787603162937252173_n Cjz75-lUUAEI6KU

Μεγάλε, άσε τα κινήματα και ασχολήσου καλύτερα με το πόσο μετράει το μέγεθος, όπως μπορεί να σου πει και η Έλλη ιδίοις στόμασι …

Δες κι αυτά:

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Mod

Παραιτηθείτε vs Παραταθείτε

Mod

Ο Χίος αναβιώνει το ΒΥΖΑΝ του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και εμείς χύνουμε (δάκρυα χαράς)

Mod

Τσάκω κι ένα τσάι

Mod

Φέρτε και wildfire

Mod

Έτσι, ίσως κάτι γινόταν…

Mod

Επικοινωνιακή τακτική

Mod

Και οι Άδωνις-Τζήμερος σε ρόλο αδερφών Φρέυ

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More