VIDEORAMA

Πατήρ Κλεομένης – Μήπως να μην αφήνουμε τον τρελό στην τρέλα του;

Φαίνεται πώς ο αυτοαποκαλούμενος πάτερ Κλεομένης (γιατί δεν ξέρουμε αν είναι πράγματι τρελός παπάς ή αν είναι ένας κοστουμαρισμένος τρελός) έχει ζηλέψει όσο δεν πάει την δόξα της Ελένης Λουκά.

Μόνο που αυτός έχει και την τεχνολογία με το μέρος του. Ναι, την ίδια τεχνολογία που χαρακτηρίζει “σατανιασμένη”, “σατιανιστική” ‘η κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Αλλά και η γραφικότητα και η πλάκα κάπου έχουν όρια. Όρια που ξεπεράστηκαν από τις πρώτες ροχάλες. Αλλά ο καθένας που έχει το ακαταλόγιστο μπορεί να κάνει ότι θέλει, έτσι κι αυτός άρχισε και τους βανδαλισμούς.

Αντιγράφουμε από το κανάλι του You Tube του γλύπτη Τάσου Νυφαδόπουλου:

“Ο γλύπτης Τάσος Νυφαδόπουλος μιλάει για την επίθεση του αποκαλούμενου ως “πάτερ Κλεομένη” στο γλυπτό “Κρίση”, όπως αυτή φαίνεται στο βίντεο του “πατερ Κλεομένη” “Ομολογία πίστεως στη Γλυφάδα”.

Το γλυπτό «Κρίση» του γλύπτη Τάσου Νυφαδόπουλου είναι το πρώτο δημόσιο γλυπτό παγκοσμίως με θέμα την κρίση και τις συνέπειες της στον άνθρωπο και την κοινωνία. Τα αποκαλυπτήρια του έγιναν τον Απρίλιο του 2015 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.”

https://youtu.be/6dGcsSwsA8I

Μετά την τέχνη τι; Θα κάψει καμιά μαύρη γάτα γιατί είναι του σατανά; Θα μαχαιρώσει και κάνα χεβιματαλά για να βγάλει από μέσα του τα δαιμόνια;

Γελάτε; Μακάρι να συνεχίσετε έτσι. Διαφορετικά…

Δες κι αυτά:

Κλεομένης: Η Θεσσαλονίκη είναι… εβραϊκή

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More