STORIES

Ποιος είναι άραγε ο πιο πουτανιάρης λαός;

Διαπλανητική ροζ στατιστική ρίχνει φως στο προαιώνιο ερώτημα!

Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, όπως θέλει ο αρχαιολογικός μύθος, δεν κάμπτεται ούτε από κρίσεις ούτε από πολέμους, παραμένοντας ισχυρό και ιδιαιτέρως ανθηρό.

Φαίνεται πως οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν στον πληρωμένο έρωτα όπου κι αν ζουν στην υφήλιο, μόνο που κάποιοι λαοί το χουν τιμή και καμάρι και του δίνουν να καταλάβει. Ξοδεύοντας φυσικά πολλά λεφτά στη μικρή αυτή απόλαυση. Πολλά όμως.

Το Havoscope έκανε λοιπόν όλη τη βρόμικη δουλειά και μάζεψε τα στοιχεία για το πόσα ξοδεύουν οι χώρες στην πορνεία. Πώς όμως κατέληξε στην αισθησιακή αυτή στατιστική; Η ιστοσελίδα υπολόγισε λέει τα παγκόσμια έσοδα της πορνείας προσθέτοντας τις εκτιμώμενες τιμές της αγοράς απ’ όσες χώρες διαθέτουν αντίστοιχα νούμερα. Όσο για τις εκτιμήσεις αυτές, όπου καταγράφονται, προέρχονται από διάφορες πηγές όπως καταγραφές δημόσιας υγείας, αστυνομικές πηγές και ποινικά μητρώα.

ppssfsfrscsgdion1

Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι το κύκλωμα της πορνείας αποφέρει τεράστια κέρδη παγκοσμίως, με τα νούμερα εδώ να είναι ιλιγγιώδη: 186 δισ. δολάρια ξοδεύει η οικουμένη για πληρωμένο σεξ! Τα πρωτεία, σε απόλυτα νούμερα, κατέχει η Κίνα φυσικά, καθώς εκεί μιλάμε για περισσότερα από 5 εκατομμύρια ιερόδουλες. Ιδού η λίστα των Top 10 σε απόλυτες τιμές:

1. Κίνα: 73 δισ. δολάρια
2. Ισπανία: 26,5 δισ. δολάρια
3. Ιαπωνία: 24 δισ. δολάρια
4. Γερμανία: 18 δισ. δολάρια
5. ΗΠΑ: 14,6 δισ. δολάρια
6. Νότια Κορέα: 12 δισ. δολάρια
7. Ινδία: 8,4 δισ. δολάρια
8. Ταϊλάνδη: 6.4 δισ. δολάρια
9. Φιλιππίνες: 6 δισ. δολάρια
10. Τουρκία: 4 δισ. δολάρια

Αν βέβαια δούμε την πουτανίστικη δαπάνη κατά κεφαλήν, τότε τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Γιατί έτσι προκύπτει ο πιο πουτανιάρικος λαός, ως μέσος όρος. Από τις 196 αναγνωρισμένες σήμερα χώρες του πλανήτη, η πορνεία είναι νόμιμη σε λίγα παραπάνω από 50 κράτη, αν και αυτό δεν στερεί φυσικά στον πολίτη τη δυνατότητα να ξοδεύει το κομπόδεμά του στο πεζοδρόμιο. Ενδεικτική εδώ είναι η Νότια Κορέα, όπου η πορνεία είναι μεν παράνομη, η χώρα σκαρφάλωσε ωστόσο στο Top 10!

ppssfsfrscsgdion2

Ορίστε και η επίμαχη λίστα:

1. Ισπανία: 372 δολάρια
2. Ελβετία: 291 δολάρια
3. Νότια Κορέα: 165 δολάρια
4. Γερμανία: 151 δολάρια
5. Ιαπωνία: 128 δολάρια
6. Βουλγαρία: 122 δολάρια
7. Ταϊλάνδη: 63 δολάρια
8. Ταϊβάν: 53 δολάρια
9. Ιρλανδία: 45 δολάρια
10. Ισραήλ: 42 δολάρια

Πρωταθλητής ο ευρωπαίος λοιπόν και σε αυτή την πίτα. Ο Ισπανός ξοδεύει 341 ευρώ (372 δολάρια) σε ροζ υπηρεσίες, παρά την κρίση που μαστίζει τη χώρα και την ανεργία που θερίζει! Γιατί μπορεί να κάνουμε περικοπές σε όλα, ε όχι όμως να κόψουμε και το…

Δες κι αυτά:

Η επιστήμη απαντά επιτέλους στο κολοσσιαίο ερώτημα γιατί μας αρέσουν οι κλανιές μας

Εσύ τι θα έκανες για 1 δισ. ευρώ;

Liberteam

Οι πιο ακριβές βίζιτες στον κόσμο

Mod

O άντρας περιδρομιάζει τόνους πίτσα για να ρίξει γυναίκες, λέει η έρευνα της καρδιάς μας

Liberteam

Μιλάει η επιστήμη

Mod

Τα στοιχεία για την κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα θα σε κάνουν να ντραπείς που είσαι Έλλην

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More