SPICY

Πόσο πάει η παρθενιά σου, κοπελιά;

Η προσφορά σεξ έναντι οικονομικού ανταλλάγματος είναι, στα μάτια του νόμου τουλάχιστον, πορνεία. Ακόμα και όταν πρόκειται για μία τεράστια αρπαχτή όταν έχουμε να κάνουμε με παρθένα!

Πάνε οι εποχές που η κόρη ονειρευόταν την πρώτη της επαφή να είναι σπέσιαλ και ρομαντική. Κάποιες βλέπουν πολύ πιο πρακτικά το ζήτημα. Μία ευκαιρία έχουν, να μην την αρπάξουν απ’ τις τρίχες;

Αν και θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζαμε το εύρος της πίσω πόρτας των κοριτσιών χρέωσαν το σπάσιμο του παρθενικού τους υμένα τα μαλλιά της κεφαλής τους.

Πάμε να δούμε τις κορυφαίες περιπτώσεις που προκάλεσαν σάλο.

Το 2004, η 18χρονη Αγγλίδα Rosie Reid αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί την παρθενιά της για να πληρώσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ. Περισσότεροι από 400 παρθενοκυνηγοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους με πέντε από αυτούς να περνάνε στα τελικά. Τελικά την κούπα σήκωσε ένα 44χρονος μηχανικός που πλήρωσε 12.000 δολάρια.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_01

Λίγα περισσότερα δολαριάκια έβγαλε η επίσης 18χρονη Alina Percea. Ένας 45χρονος Ιταλός επιχειρηματίας της έδωσε 12.500 δολάρια για μία νύχτα ώστε να πληρώσει τα μαθήματα πληροφορικής. Μάλιστα όπως δήλωσε η ίδια της έκατσε καλά καθώς ο πελάτης της άρεσε κιόλας.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_02

Από τη Σιβηρία με λαγνεία. Η Shatuniha (κλασικά, 18 ετών) ζεστάθηκε για τα καλά με τα 27.700 δολάρια του Evgeniy Volnov, 3.100 δολάρια περισσότερα από την τιμή εκκίνησης. Η πρώην παρθένα είχε δηλώσει πριν απολέσει ότι πολυτιμότεροο είχε: “Θέλω να την πωλήσω ακριβά σε κάποιον που μπορεί να την εκτιμήσει”.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_03

To 2010, μία Νεοζηλανδή φοιτήτρια γνωστή μόνο με το ψευδώνυμο UniGirl, ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και μαντέψτε τι έκανε για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα της σχολής της… Υποστήριξε ότι πούλησε την παρθενιά της σε δημοπρασία στο internet έναντι 36.100 δολαρίων.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_04

Το 2004, η Cathy Cobblerson έσπασε κάθε ρεκόρ πώλησης παρθενιάς για τα δεδομένα της εποχής με 100.00 δολάρια! Μόνο που το Ebay κατέβασε τον πλειστηριασμό της και είναι άγνωστο αν έκλεισε το deal.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_05

Η 20χρονη Βραζιλιάνα Catarina Migliorini είχε μία  εξωφρενική προσφορά που άγγιξε τα 780.000 δολάρια από ένα Ιάπωνα εκατομμυριούχο. Το νεαρό μοντέλο προσπάθησε να πουλήσει το σώμα της και για δεύτερη φορά, με ένα 53χρονο, Ιάπωνα πάλι, να είναι φαινομενικά το τυχερός. Και λέμε “φαινομενικά” καθώς η Catarina του έριξε τελικά πόρτα μιας και η εμφάνιση τους δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έδειχνε στο προφίλ του.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_06

Η Elizabeth Raine (πραγματικό όνομα Hanna Kern), φοιτήτρια ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, είχε προσφορά ύψους 801.000 δολαρίων. Τελευταία στιγμή όμως αποφάσισε να κάνει πίσω.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_07

Το 2005, η  Graciela Yatako, μοντέλο από το Περού, έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της ώστε να βρει χρήματα για την θεραπεία της μητέρας της αλλά και για να μπορέσει να συντηρήσει τον μικρό αδερφό της. Ένα Καναδός επιχειρηματίας πρόσφερε 1,5 εκατ. δολαρια αλλά η Graciela έκανε τελικά πίσω εξαιτίας της έκτασης που πήρε το θέμα στα media.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_08

Το 2008 είχαμε κάτι σαν θρίλερ. Η Natalie Dylan έβγαλε την παρθενιά σε δημοπρασία μέσω ενός νόμιμου οίκου ανοχής στην Νεβάδα. Η μεγαλύτερη προσφορά ήρθε από Αυστραλό επιχειρηματία, 3,8 εκατ. δολαριάκα ζεστά ζεστά εκ των οποίων τα μισά θα πήγαιναν στον Dennis Hof, τον ιδιοκτήτη του οίκου. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν μούφα (κάτι σαν διαφημιστικό τρικ) αλλά ο Hof επέμενε  ότι όλα ήταν αληθινά αλλά το deal χάλασε μιας και ο επιχειρηματίας τα ξαναβρήκε με την σύζυγο του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, η Natalie έβγαλε 250.00 δολάρια από την προκαταβολή που είχε καταθέσει ο επίδοξος πελάτης.
girls_who_put_their_virginities_on_sale_on_the_internet_640_09

 

Δες κι αυτά:

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα sex robots που θα μας εξαφανίσουν

Φου Μαν Ψου

Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής: Τι μπορεί να σε μάθει ο Τζέιμς Μποντ στο κρεβάτι

Βρήκαμε 10 από τις 4.000 γυναίκες που φιστίκωσε ο Σπαλιάρας

Κλείσε θέση στην πρώτη σεξοκρουαζιέρα που είναι στην ουσία ένα 8ημερο όργιο

Liberteam

Στιγμές απείρου κάλλους και καύλας στην Erotic Art

Mod

Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Liberteam

Κλάψε Κοέλιο

Mod

Το σεξ είναι όπως τα σουβλάκια

Mod

Πρόσεχε τι ζητάς

Liberteam

Να πώς θα γίνεις αστέρι του PornHub

Liberteam

Πώς μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει ζωντανό τον άντρα της

Mod

Διαστροφές άλλων εποχών

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More