STORIES

Πώς μπορεί ένα χέσιμο να κοστίσει στο αφεντικό σου 230.000 ευρώ

Το χέσιμο του αιώνα, οι ιδανικές συνθήκες της φυσικής ανάγκης και γενναίες δόσεις δυσώδους εγωισμού.

Ο τύπος που λες προσπαθούσε απλώς να κάνει την ανάγκη του εν ειρήνη, εκμεταλλευόμενος φυσικά το λεγόμενο «εργασιακό χέσιμο», τη μεγαλύτερη ίσως ανθρώπινη γροθιά στο υπαλληλικό κατεστημένο. Όχι μόνο κάνεις το διαλειμματάκι σου την ώρα που ξεφορτώνεις τον εσωτερικό σου κόσμο, αλλά πληρώνεσαι κιόλας για να το κάνεις. Είτε είσαι ωρομίσθιος είτε αμείβεσαι με μισθό!

Παρά το γεγονός βέβαια ότι μιλάμε για έναν από τους πιο εξαίσιους τρόπους χεσίματος, δεν παύει να εγκυμονεί τις γνώριμους κινδύνους της τουαλέτας και τα πράγματα όπως ξέρεις μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα από κάθε έννοια ελέγχου. Συν το ότι το εργασιακό χέσιμο μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει την επαγγελματική σου απόδοση, τους συναδέλφους σου και όλη την εύρυθμη λειτουργία του γραφείου τελικά.

oopooopinfggng1

Επιστροφή στον θεούλη μας τώρα, ο οποίος έμαθε καλά το μάθημα πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα αν επικεντρωθείς απόλυτα στη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα εξασφαλίσουν το απόλυτο εργασιακό χέσιμο. Η ιστορία μας αρχίζει απλά, με έναν υπάλληλο που θέλησε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τη δουλειά του εκκενώνοντας το παχύ του έντερο, αν και τελειώνει κάπως ιδιαίτερα, μιας και το εν λόγω χέσιμο κατέληξε να στοιχίσει στο αφεντικό του χρυσάφι!

Ο 27χρονος και καθόλου ικανοποιημένος από τη δουλειά του υπαλληλάκος δεν ήθελε να μοιράζεται τις πέντε χέστρες της εταιρίας του με κανέναν, καθώς του χαλούσαν τη συγκέντρωσή του την επίμαχη ώρα. Κι έτσι είχε βρει τρόπο να ασφαλίζει την πόρτα της τουαλέτας από μέσα και να χαίρεται τις ευωδιαστές στιγμές μόνος. Η ισάξια με τη βαρύτητα ανακάλυψη του εργαζομένου μας δεν ήταν τίποτα άλλο από το μπλοκάρισμα της πόρτας με τη ράμπα αναπήρων της τουαλέτας, μόνο που κάθε γλυκό φαΐ έχει και πικρό χέσιμο.

oopooopinfggng2

Κι έτσι μια μέρα άρχισαν να παραπονιούνται οι συνάδελφοι στον συντηρητή για τη μη προσβασιμότητα στο μπάνιο και μαντέψτε ποιος ήταν ο συντηρητής; Ο καλός μας έθαβε φυσικά τα παράπονα βαθιά μέσα στη λεκάνη, όταν οι φήμες για τα περίεργα που κάνει η πόρτα του WC γενικεύτηκαν και έφτασαν στα αυτιά της διοίκησης. Ήταν πια πολύ αργά.

Σήμερα, μια στρατιά από μηχανικούς και εργάτες σχεδιάζουν και υλοποιούν τα νέα μπάνια της εταιρίας, μιας και η ράμπα αναπήρων δημιουργούσε πολλαπλά προβλήματα στο έμπα του WC! Τα γραφεία κόπηκαν στην κτιριακή επιθεώρηση εξαιτίας της συνήθειας του θεούλη να μπλοκάρει την πόρτα με το σύστημα αναπήρων. Η επιβεβλημένη ανακαίνιση θα ξεπεράσει τις 230.000 ευρώ.

oopooopinfggng3

Η εξομολόγηση έλαβε χώρα στο πάντα αποκαλυπτικό Reddit, αν και ο τυπάς έσπευσε να σβήσει την ιστορία του. Θα συνειδητοποίησε μάλλον ότι όλο και κάποιος συνάδελφος θα διαβάζει το Reddit και δεν θέλησε να εκτεθεί κι άλλο. Όσο για σένα, είπαμε, το εργασιακό χέσιμο είναι το καλύτερο, δεν είναι όμως ανάγκη να φτάνουμε σε ακρότητες…

Δες κι αυτά:

Φόρα παρτίδα

Liberteam

Και όχι πια στάσεις

Liberteam

Αυτές είναι ιδέες

Liberteam

Να γιατί οι γυναίκες πάνε δυο δυο στην τουαλέτα

Liberteam

Αντρικές και γυναικείες τουαλέτες

Liberteam

Βραδινό κατούρημα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More