TROLLING

Σαμαράς και… Κοντσίτα – Επιτέλους αναγνωρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο

Δεν είναι μυστικό ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι οι φτωχοί συγγενείς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μπορεί να έχουμε κατακτήσει ολόκληρο Euro αλλά τους παίχτες μας τους έχουν γενικά στο ψιλοφτύσιμο.

Στα διάφορα αθλητικά και παραθλητικά αφιερώματα που γίνονται, συνήθως ξεχνάνε να συμπεριλάβουν κάποιο δικό μας. Πιο πιθανό είναι να δεις κάνα Γεωργιανό…

Αυτό όμως φαίνεται ότι αλλάζει πλέον. Στο αφιέρωμα του goal.com ο Γιώργος Σαμαράς φιγουράρει στις αρχές του άρθρου για ομοιότητες ποδοσφαιριστών με άλλες προσωπικότητες. Οκ, μπορεί να μην είναι ότι πιο κολακευτικό να σε παρομοιάζουν με την Κοντσίτα, αλλά και μόνο που τον θυμήθηκαν (ειδικά τώρα που είναι στα αζήτητα) είναι σημαντικό (link).

12107837_1035025419875038_7210828433238548974_n

Αλλά δεν έμειναν εκεί. Στο ίδιο αφιέρωμα υπάρχει και άλλη μία ελληνική συμμετοχή. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κάνει την δικιά του μπούκα στα αθλητικά κους κους για την ομοιότητα του με τον Buzz! (link)

pap

Αυτά είναι! Πάμε να βάλουμε φουστανέλες και τσαρούχια και να ρίξουμε τσάμικα στο Σύνταγμα σουβλίζοντας αρνιά και ξύνοντας το αυτί με το μεγάλο νυχάκι στο μικρό δαχτυλάκι.

Δες κι αυτά:

Από το ένα στραπάτσο το άλλο

Mod

Η Κοντσίτα των ναζί

Liberteam

Μάθε μπαλίτσα

Liberteam

Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι κάθε 12 χρόνια

Mod

Μαύρο στα κανάλια

Mod

Και κλάμααα…

Mod

Μεγάλη μπάλα…

Mod

Χασογκόλης από κούνια: 5 γκολ που δεν χάνονται (κι όμως χάθηκαν)

Liberteam

Πρωθυπουργικοί σύμβουλοι που κάνουν τον Καρανίκα να φαίνεται αστέρι

Πώς να αποτελειώσεις ένα τραυματία

Liberteam

Ανοχή τέλος

Liberteam

Ο Αστέρας Εξαρχείων το καρφώνει, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More