TROLLING

Στο σκαμνί ο καρδιτσιώτης καστανάς που πουλούσε το πράμα του στη ζούλα

Δεν χαρίζει κάστανα η ελληνική αστυνομία!

Πατάχθηκε η παραοικονομία, χτυπήθηκε η φοροδιαφυγή, ανάσανε η πατρίδα. Τα νέα είναι κάτι παραπάνω από καλά, καθώς τα έσοδα για τον κρατικό κορβανά υπήρξαν πολλά και το εθνικό χρέος μειώθηκε. Η κολοσσιαίων διαστάσεων φοροδιαφυγή του επαγγελματία-παραδείγματος προς αποφυγή, ο οποίος έκλεβε το κράτος κατ’ εξακολούθηση πουλώντας κάστανα, θα σταματήσει να απομυζεί τα δημόσια ταμεία, δίνοντας ανάσες σε ένα σύστημα που καταρρέει από κάτι τέτοια.

Ο γνωστός στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας 92χρονος καστανάς είναι μάλιστα σεσημασμένος και παλιός γνώριμος της Αστυνομίας, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται για το αδίκημά του, το έγκλημα δηλαδή, το κακούργημα το ίδιο. Είναι η δεύτερη.

Σε άλλη μια επιτυχημένη επιχείρηση-σκούπα στη Θεσσαλία, η δραστήρια τοπική Αστυνομία κατάφερε έπειτα από συντονισμένες κινήσεις να κατασχέσει 350 κιλά παρανόμως αποκτηθέντων κάστανων και να συλλάβει τη σπείρα που λυμαινόταν την κερδοφόρα αγορά του κάστανου. Μεταξύ μάλιστα των μελών της συμμορίας βρισκόταν και ο σεσημασμένος 92χρονος ημεδαπός, ο οποίος πουλούσε τα λαχταριστά προϊόντα του χωρίς ταμειακή. Οι άντρες του νόμου κατάσχεσαν κάστανα και φουφού, αφού πέραν όλων των άλλων καταπατούσε άλλον έναν νόμο, αυτόν κατά της «παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού»!

Αφού τον μπουζούριασαν λοιπόν, αντιμετωπίζει τώρα πλήθος νομικίστικων κατηγοριών και μπορεί να φάει και 32 μήνες φυλακή. Γιατί όχι ισόβια δηλαδή, μαστίγωμα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων εφ’ όρου ζωής;

Το γεγονός ότι είναι 92 χρονών (92 χρονών!) και πουλά κάστανα για να ζήσει δεν είπε φυσικά κάτι στον ανάλγητο ελεγκτικό μηχανισμό του κράτους. Μας κυβερνούν οι χαρτογιακάδες, γι’ αυτό συμβαίνει αυτό, οι γραφειοκράτες που αποφασίζουν να εξαντλήσουν το γράμμα του νόμου χωρίς καμία συσχέτιση με την πραγματικότητα.

Προαγωγή στον επικεφαλής αστυνόμο τώρα και από αύριο να βγούμε στις αγορές. Εξυγιανθήκαμε!

Δες κι αυτά:

Α, το παλιόπαιδο…

Liberteam

Οι καστανάδες φταίνε για όλα

Liberteam

Ισόβια στον αληταρά

Liberteam

Επεκτείνονται οι έλεγχοι

Liberteam

Έπιασαν τον σεσημασμένο με τη φουφού

Η μεγάλη διαφορά Ελλάδας και ΗΠΑ

Mod

Propaganda tv: Επιτέλους μπαίνει τάξη

Liberteam

Thug life αλά ελληνικά

Liberteam

Εθισμός…

Liberteam

Κράτος δικαίου…

Liberteam

Τηρεί τον λόγο του

Liberteam

Δεν χαρίζει κάστανο

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More