STORIES

Τέτοια σκατοψυχιά: Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης μποϊκοτάρουν τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Κουέντιν εναντίον αστυνομίας και αστυνομία εναντίον Κουέντιν!

Κι όλα αυτά γιατί ο αγαπημένος σκηνοθέτης της σπλατερίστικης και ηδονοθηρικής βίας συμμετείχε σε πορεία κατά της πραγματικής βίας, ήτοι της αστυνομικής αυθαιρεσίας του τύπου όποιον πάρει ο χάρος.

Ο Ταραντίνο συμμετείχε στην εμπροσθοφυλακή της διαδήλωσης ενάντια στην ευκολία με την οποία τραβούν το πιστόλι οι λευκοί αστυνομικοί κατά μελών μειονοτικών ομάδων που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη και δεν κράτησε φυσικά το στοματάκι του κλειστό. «Όταν βλέπω δολοφόνους, δεν στέκομαι αμέτοχος», είπε ο Ταραντίνο για να συνεχίσει: «Οι δολοφόνοι είναι δολοφόνοι από όπου κι αν προέρχονται και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι ένας άνθρωπος με κοινωνική συνείδηση. Πιστεύω ότι γίνονται εκτελέσεις εν ψυχρώ από τους αστυνομικούς και θεωρώ ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε και να αντισταθούμε σε αυτό. Βρίσκομαι εδώ για να πάρω θέση: συμπαραστέκομαι στους δολοφονημένους».

fgfhjhjgfjbkkhi000

Εκφράζοντας δηλαδή αυτό που κάθε εχέφρων πολίτης σκέφτεται, καθώς τα περιστατικά εν ψυχρώ και αναίτιων εκτελέσεων πολιτών στις ΗΠΑ παραείναι συχνά για να θεωρηθούν παράπλευρες απώλειες της τήρησης της έννομης τάξης. Έλα όμως που η Ένωση Αμερικανών Αστυνομικών δεν του το συγχώρεσε και τώρα γυρεύει εκδίκηση, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά των ρεβανσιστικών της τάσεων.

fgfhjhjgfjbkkhi7

«Δεν μας εκπλήσσει ότι κάποιος που έχει χτίσει την καριέρα του δοξάζοντας το έγκλημα και τη βία μισεί τους αστυνομικούς», δήλωσε περνώντας στην αντεπίθεση ο Patrick Lynch, αρχισυνδικαλιστής και εκπρόσωπος της Οργάνωσης Υπεράσπισης Αστυνομικών(!), ο οποίος αποκάλεσε τον Ταραντίνο «υπερασπιστή της διαφθοράς»!

fgfhjhjgfjbkkhi3

«Οι αστυνομικοί που ο Ταραντίνο αποκαλεί “δολοφόνους” δεν ζουν σε κάποια ταινία του ή στην κινηματογραφική του φαντασία. Ρισκάρουν και σε πολλές περιπτώσεις θυσιάζουν τις ζωές τους για να προστατεύουν τις κοινότητες από το πραγματικό έγκλημα και την καταστροφή. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα μάθημα στον κύριο Ταραντίνο που ήρθε στη Νέα Υόρκη για να λανσάρει την ταινία του. Να μποϊκοτάρουμε την ταινία του», είπε προτάσσοντας τα στήθη του στο κινηματογραφικό κατεστημένο που τα έβαλε με τους φουκαριάρηδες τους αστυνομικούς που αυθαιρετούν καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και αδίκου.

fgfhjhjgfjbkkhi5

Ο Ταραντίνο δεν μασάει όμως από τέτοια και είναι σίγουρο ότι το πολυαναμενόμενο «Hateful Eight» δεν θα λυγίσει υπό το βάρος του μποϊκοτάζ του συνδικαλιστικού φορέα των νεοϋορκέζων αστυνομικών. Το θέμα και υπαρκτό είναι και βαθύ και σκοντάφτει στην κοινή λογική. Πώς είναι δυνατόν να εκτελούνται με λίγα λόγια αθώοι πολίτες μπροστά στα μάτια του παγκόσμιου κοινού και να τηρείται ένας νόμος-ομερτά σε μια χώρα που ευαγγελίζεται μάλιστα την ελευθερία και κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην οπλοχρησία για να μπορεί ακριβώς να προστατευθεί ο πολίτης απέναντι στην κρατική βία;

fgfhjhjgfjbkkhi6

Μήπως αντί να μποϊκοτάρουν τις ταινίες του Ταραντίνο να κοιτάξουν λίγο τα του οίκου τους;

Κι έτσι το νεο-γουέστερν του Κουέντιν είναι τώρα απαγορευμένο για τους αμερικανούς αστυνομικούς. Απαρηγόρητος ο Ταραντίνο που έχασε τα όργανα της τάξης των ΗΠΑ. Ευτυχώς που έχει όλους εμάς για αντιστάθμισμα στο box office δηλαδή…

Δες κι αυτά:

H αμερικάνικη αστυνομία τρολάρει τον υπόκοσμο των ναρκωτικών!

Liberteam

Αυτό το βίντεο από τον τραυματισμό του αστυνομικού δεν έπαιξε σε κανένα κανάλι

Liberteam

Παίξε κι εσύ GTA σαν αμερικάνος μπάτσος, μπορείς

Liberteam

Η σοφερίνα της καρδιάς μας οδηγεί με δέντρο σφηνωμένο στο καπό της

Liberteam

Κι ένα Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΛ.ΑΣ. παρακαλούμε για το ντου στη Βικτώρια

Liberteam

Βραζιλιάνικη συμμορία διαρρέει γυμνές φωτογραφίες της καυτής αστυνομικού που έπιασε τον αρχηγό της

Liberteam

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνει κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ. που πουλούσε όπλα – σοκ στο πανελλήνιο

Liberteam

Άλλα τα μάτια του μπάτσου κι άλλα του συλλαλητηριατζή

Mod

Τα στοιχεία για την κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα θα σε κάνουν να ντραπείς που είσαι Έλλην

Liberteam

Χάδι για τα μάτια: μπατσούλης σε μεγάλες WTF μουσικοχορευτικές στιγμές

Liberteam

Ζε σουί μπατσί

Liberteam

Η ΕΛ.ΑΣ έπαθε μύθο του Αισώπου

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More