TROLLING

Τα Lidl, ο Καμμένος (ο άλλος) και κυρίως o πατριώτης που συνεχίζει το κράξιμο χωρίς να παίρνει γραμμή τι συμβαίνει

Τελικά μόνο τα Lidl δεν είναι σ’ αυτή την ιστορία από τα Lidl! ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!

Ο Δημήτρης Καμμένος την πάτησε από μια τρολιά στο ίντερνετ (ασχολίαστο αυτό), την οποία αναπαρήγαγαν σωρηδόν όλα τα εθνοπατριωτικά σαϊτομπλόγκ-εμετός, αναγκάζοντας τα Lidl να εκδώσουν ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Ή έτσι νόμιζαν τουλάχιστον.

dmmitiiskkmmenssp3

Ο Καμμένος γράφει με το περισπούδαστο του ύφους του τις γνωστές εθνικιστικές κορόνες περί σημαίας…

dmmitiiskkmmenssp1

Τα Lidl θεωρούν λανθασμένα πως ξεκαθαρίζουν το θέμα με μια ανάρτηση στο Facebook…

«Αγαπητοί φίλοι, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει, αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ασφαλώς απολογούμαστε για την όποια παρανόηση. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι από πλευράς μας δεν υπήρχε καμία πρόθεση παραποίησης του εθνικού μας συμβόλου. Πρόκειται για μια γραφιστική απεικόνιση των θεματικών ελληνικών εβδομάδων που φιλοξενούμε στα καταστήματά μας.

Συγκεκριμένα το σύμβολο που χρησιμοποιούμε αποτελεί δημιουργική απεικόνιση γραμματόσημου και συμβολίζει τη γεωγραφική προέλευση των προϊόντων. Επιλέχθηκε το γαλάζιο και το λευκό, καθώς αυτά είναι τα χρώματα που καλύτερα από όλα συμβολίζουν τη χώρα μας. Οι χρωματισμένες οριζόντιες γραμμές του είναι μόλις 7 και όχι 9 όπως στην ελληνική σημαία.

Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να παραπέμψουμε το κοινό στο σύμβολο της ελληνικής σημαίας την οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε αυτούσια τόσο στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό φυλλάδιο προσφορών μας όσο και στην τηλεοπτική μας επικοινωνία.

Βασικός μας στόχος στη Lidl Hellas είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, κοινωνίας κι επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των Ελλήνων προμηθευτών και παραγωγών και η ενσωμάτωση ολοένα και περισσότερων ελληνικών κωδικών στη γκάμα μας.

Όλες και όλοι εμείς στη Lidl Hellas θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την επικοινωνία μαζί σας. Κάθε επισήμανση και κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Η ανοιχτή συζήτηση, μας δίνει τη δυνατότητα να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, να προσπαθούμε περισσότερο για εσάς. Σε κάθε περίπτωση θα παρακαλέσουμε ο δημόσιος διάλογος να παραμένει σε επίπεδα ευπρέπειας, χωρίς λεκτικές ακρότητες και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της σελίδας μας. https://goo.gl/aBEV65 Ευχαριστούμε πολύ».

Ο δαιμόνιος Έλληνας δεν την πατάει όμως έτσι εύκολα (τι είναι; Δημήτρης Καμμένος;) και δεν δέχεται φυσικά τις απαντήσεις των Γερμανών για την κατάφωρη παραποίηση του εθνικού μας συμβόλου. Τι εννοείς ότι δεν είναι το εθνικό μας σύμβολο; Τι θα πει γραφιστική σήμανση και αηδίες; Ό,τι έχει το γαλανόλευκο είναι ελληνικό, πάει και τέλειωσε! Κι αυτό θα μας πάρουν οι αλήτες;

dmmitiiskkmmenssp4

Μπες τώρα στο Facebook των Lidl και απόλαυσε τη γνήσια αντίδραση του πατριώτη που του θίγουν τη σημαιούλα του! Οι τρολιές φαίνονται από τον αυθεντικό, καθαρόαιμο πατριώτη που βγήκε από τα ξενόφερτα ρούχα του από την εθνική προσβολή. Που δεν φρόντισε βέβαια να μάθει πως η χρήση της ελληνικής σημαίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον ελληνικό νόμο να χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς ή εμπορικούς σκοπούς (Νόμος 851/1978).

Ελληνική σημαία δεν θα ήταν δηλαδή για σήμανση προϊόντων που να χτυπιόνταν κάτω τα Lidl και να έβαζαν τη Μέρκελ να πάρει τηλέφωνο το κολλητάρι της τον Τσίπρα. Στα άλλα νέα της ημέρας, τα Lidl συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη σημαία κανονικά στις προσφορές και το προωθητικό υλικό τους.

dmmitiiskkmmenssp2

Πατριώτες από τα Lidl δηλαδή χωρίς τα Lidl όμως αυτή τη φορά…

Δες κι αυτά:

Ο Δημήτρης Καμμένος υπουργοποιείται σε πείσμα των πουσταριών

Φου Μαν Ψου

Πολιτισμός ρε φίλε

Mod

Για να σιγουρευτείς ότι θα πει ΟΧΙ

Liberteam

Δικηγόρος από τα Lidl κάνει μήνυση στα Lidl για την ελληνική σημαία

Liberteam

Γερμανική εγγύηση

Liberteam

Άκου ρατσιστής ο Δημήτρης ο Καμμένος

H Ζωή ξαναχτυπά

Από σήμερα στους κινηματογράφους: ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΛΑΝΕΡ

Αντεπίθεση από τα Lidl

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More