STORIES

Τα top 5 μπινελίκια που μας έκαναν τη μούρη κρέας

 

Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Και δεν πρέπει. Νόμος.

Όταν δεν ανήκεις πουθενά, θα τα χώσεις σε όλους ή θα του σατιρίσεις όλους. Κι έτσι πρέπει.

Αυτοί που φοράνε κομματικά (και όχι μόνο)  γυαλιά (με παρωπίδες για εξτραδάκι) θα σε κατηγορήσουν ότι ανήκεις στην άλλη πλευρά. Στανταράκι.

Για το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε τα έχουμε πει εδώ. Μην το κουράζουμε λοιπόν.

Οπότε πάμε να δούμε τα πέντε καλύτερα μπινελίκια που έχουμε φάει από περαστικούς, στον πρώτο μήνα λειτουργίας του libertin.gr

(δεν καμουφλάρουμε τα ονόματα καθώς οι ίδιοι οι σχολιαστές επέλεξαν να το κάνουν επώνυμα και δημόσια).

Ο… καλός χριστιανός

efsevis

Με την δέουσα ταπεινοφροσύνη και τη τιμώντας τα όσα πρεσβεύει η θρησκεία της αγάπης, ο σχολιαστής αναρωτιέται για τις προσωπικές στιγμές της μάνας του συντάκτη, λες και ο ίδιος δεν προήλθε από σεξ αλλά από παρθενογένεση.  Το -σατιρικό- άρθρο μπορείς να το δεις εδώ.

 

Αν τα βάζεις με την 51χρονη συνταξιούχο Φώφη είσαι φερέφωνο της Χρυσής Αυγής

fofi1 fofi2

Ένας πολύ large πολίτης υπερασπίζεται την τιμή και την δόξα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Φαντάζομαι ότι με περισσή χαρά θα έκοβε από τα παιδιά ή τα εγγόνια του το δώρο γενεθλίων για να στηρίξει το χαροκαμένο κόμμα που ίδρυσε κάποτε ο Ανδρέας. Ίσως και να φύλαγε το χέρι του Βενιζέλου. Αλλά τι ξέρουμε εμείς; Εμείς είμαστε φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής… Το άρθρο μπορείς να το δεις εδώ.

 

Fasist alert

papadooulos1 papadooulos2

Την ώρα πουυ ο προηγούμενος σχολιαστής μας θεωρούσε φερέφωνα της ΧΑ, ένα γνήσιο τέκνο της πατρίδας μας καλεί να πλένουμε το στόμα μας όταν μιλάμε για τον εθνάρχη (γνωστό και ως δικτάτορα) Παπαδόπουλο. Καλά, άμα μιλήσουμε θα το κάνουμε. Προς το παρόν μόνο γράφουμε. Θες να πλύνουμε χέρια φίλος; Το άρθρο μπορείς να το δεις εδώ.

 

Ο δικηγόρος του θεού

pastitsios

Επειδή ο επιχειρηματικός λόγος του σχολιαστή είναι βγαλμένος από τα τοπ δικανικά ευαγγέλια, δες κατευθείαν το άρθρο που μας καταδικάζει στο πυρ το εξώτερον εδώ.

 

Με όνομα βαρύ σαν νεοδημοκρατική ιστορία

ypoyrgopxaikal1 ypoyrgopxaikal2

Η αδυναμία ενός ανθρώπου να καταλάβει τι διαβάζει και να ρίχνει σε ένα τσουκάλι ότι ακατάσχετο έχει στο μυαλό του σε συνδυασμό με ΄το όνομα του που θυμίζει Νεοδημοκρατική ιστορία και ποζάροντας πλάι στον φωτισμένο ηγέτη Αντώνη Σαμαρά, κάποια μέρα θα γίνει ξεχωριστό μάθημα στις καλύτερες σχολές. Το άρθρο μπορείς να το δεις εδώ.

Δες κι αυτά:

Μόνο ο Θεός θα τον κρίνει

Liberteam

To Παρίσι φλέγεται, ο έλληνας φασίστας πανηγυρίζει

Φου Μαν Ψου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More