STORIES

Την ώρα που τα smartphone εκρήγνυνται σαν δυναμιτάκια, η αθάνατη κουμούτσα της Nokia σταματά σφαίρες

Με τα θρυλικά μαραφέτια της Nokia μεγάλωσαν γενιές και γενιές πριν σαρώσουν την αγορά τα υπέρ-high-tech κινητά που συγχρονίζονται με τα πάντα και κάνουν τις βραδινές εξόδους να μοιάζουν με σύναξη smartphone και στο φόντο άνθρωποι.

Αν τα ξέχασες όλα αυτά και θες περισσότερες αποδείξεις γιατί τα Nokia ήταν τα καλύτερα τηλέφωνα που έβγαλε ποτέ η βιομηχανία της τεχνολογίας, ποιο άλλο κινητό θα έτρωγε σφαίρα για πάρτη σου και μάλιστα αδιαμαρτύρητα; Ποιο άλλο θα σε έσωζε από βέβαιο χαμό χωρίς μάλιστα να σου ζητά τίποτα ως αντάλλαγμα; Μόνο το Nokia 301 τέτοιον αλτρουισμό!

Η είδηση μάς λέει ότι το 301 έφαγε τη σφαίρα και έσωσε τη ζωή του κατόχου του στο μακρινό Αφγανιστάν, προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας σε όλους τους σμαρτφονάδες. Το νέο έβγαλε βέβαια στη δημοσιότητα πρώην μεγαλοστέλεχος της Nokia, που εγκατέλειψε σοφά το καράβι πριν βυθιστεί, κι έτσι κάποιοι λένε τώρα πως πρόκειται για μπούρδες, μουρμουρίζοντας κάτι περί διαφημιστικού κόλπου και τα τοιαύτα.

ggdfgdfgkdgkrer2

Πράγμα που μοιάζει μάλλον απίθανο, μιας και το στελεχοειδές δουλεύει τώρα για τη Microsoft και δεν έχει προφανώς λόγο να διαφημίσει την παλιά του δουλειά. Ο ίδιος λέει ότι την εικόνα τού την έστειλε παλιός συνάδελφός του από τη Nokia και ξέροντας τι μπορεί να κάνει το 301, δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε.

ggdfgdfgkdgkrer1

Γιατί το 2014 ένα Nokia Lumia 520 είχε σώσει τη ζωή βραζιλιάνου αστυνομικού τρώγοντας και πάλι τη σφαίρα σε ανταλλαγή πυρών με συμμορίτες. Ξέθαψε λοιπόν το παλιό σου Nokia που έχεις πεταμένο σε κάποιο συρτάρι γιατί Σικάγο γίναμε…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More