TIPS

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο στην καθημερινότητά μας Vol. 3

Σκέφτεσαι το ηλεκτρονικό τσιγάρο και κάτι σε κρατάει πίσω, κάτι που άκουσες, κάτι που διάβασες, κάτι που είπε ο ξάδερφος του μπατζανάκη της αδερφής του πεθερού μιας φίλης από το καφενείο του κυρ-Μπάμπη στην απάνω γειτονιά; Υπάρχουν πλέον αρκετές επίσημες και επιστημονικές έρευνες που λένε ότι οι παραπάνω μάλλον δεν έχουν πολύ δίκιο. Μπορείτε να διαβάσετε μια από αυτές από το υπουργείο υγείας της Μεγάλης Βρετανίας στον παρακάτω σύνδεσμο link.  Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι, σύμφωνα με τις παραπάνω έρευνες, κατά τουλάχιστον 95% καλύτερο από το παραδοσιακό τσιγάρο.

Αν είσαι πολύ βαρύς καπνιστής, αν κάνεις slim τσιγάρα, αν κάνεις ένα καπνό την ημέρα ή δέκα τσιγάρα, υπάρχουν συσκευές στα μέτρα σου που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα, αρκεί να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία του χώρου του ηλεκτρονικού τσιγάρου, που θα σε καθοδηγήσει! Καθώς υπάρχουν πλέον πάρα πολλές συσκευές με τις οποίες μπορούμε να ξεκινήσουμε το άτμισμα, μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιλογή παίζει το τι καπνιστής υπήρξε ο καθένας. Σίγουρα δεν έχει τις ίδιες ανάγκες κάποιος που έκανε 60(!) τσιγάρα την ημέρα, με εκείνον που έκανε 10. Σε μια πολύ γενική γραμμή για τους νέους χρήστες, αλλά και τους λάθος ενημερωμένους, καλό είναι να αναφέρετε η “κατηγορία” που παίζουμε μπάλα ως καπνιστές.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο από μόνο του, δε λανσάρεται ως μια μέθοδος διακοπής του καπνίσματος, είναι κυρίως ένας υγιεινότερος τρόπος να συνεχίσουμε μια συνήθεια που τελικά δεν μας κάνει καθόλου καλό, αλλά δυσκολευόμαστε να τη διακόψουμε. Το αν καταφέρουμε να διακόψουμε τελικά και να απαλλαγούμε από το κάπνισμα και στην πορεία διακόψουμε και το άτμισμα, είναι σίγουρα κέρδος για εμάς και την υγεία μας. Αλλά τεράστιο κέρδος έχουμε και μόνο με το άτμισμα, σαν εναλλακτική και υγιεινότερη μέθοδο καπνίσματος.

..to be continued..

Πηγή: imist.gr

Δες κι αυτά:

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο στην καθημερινότητά μας Vol. 2

Mod

Έτσι κόβεται το κάπνισμα

Liberteam

Επιτέλους, βρέθηκε η πατέντα που θα σε κάνει να κόψεις το τσιγάρο

Mod

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο στην καθημερινότητά μας

Mod

Στιγμές της ιστορίας του τσιγάρου στην Ελλάδα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More