STORIES

Το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων λύθηκε και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Ο επίμονος γρίφος με το Τρίγωνο του Διαβόλου μετρά αιώνες στις εξωγήινες πλατίτσες του, τώρα όμως ήρθε η ώρα να θάψουν οι συνωμοσιολόγοι τα κιτάπια τους και να σβήσει η πυρά του μύθου.

Και πόσο μελάνι έχει χυθεί γι’ αυτά τα 500.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα του Ατλαντικού Ωκεανού που έχουν καταπιεί τουλάχιστον 75 αεροπλάνα και μυριάδες πλοία δεν λέγεται!

Η επιστήμη, έπειτα από 375 αποτυχημένες απόπειρες που έχουν ενοχοποιήσει τα πάντα, χτυπά ξανά και τώρα μας λέει πως είναι είναι τα πελώρια σύννεφα που κάνουν τη βρόμικη δουλειά, αλλά και οι σφοδροί αγέρηδες αυτοί που χτυπούν σαν «αέριες βόμβες» τα ανθρώπινα δημιουργήματα.

Όπως φαίνεται, αυτές οι «βόμβες» είναι τόσο δυνατές που σμπαραλιάζουν αεροπλάνα και ντελαπάρουν καράβια ή έτσι θέλει τουλάχιστον ερευνητική ομάδα από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο.

Ο υπεύθυνός της, κάποιος Dr Steve Miller, πέρασε ως μετεωρολόγος ώρες και ώρες μελετώντας τα νεφελώματα πάνω από το Τρίγωνο και πιστεύει λέει πως αυτά τα θεόρατα σύννεφα και ο τυχαίος σχηματισμός τους είναι ο δράστης. Ούτε εξωγήινοι (δυστυχώς), ούτε απόκρυφη τεχνολογία των θεών, ούτε πειράματα των Αμερικάνων.

Οι σφοδροί άνεμοι προκαλούν τα τεράστια κύματα και το υπόλοιπο είναι εύκολο να το συνάγεις. Τώρα ξέρεις…

Δες κι αυτά:

Ο Κούλης και οι εξωγήινοι

Mod

ΣΟΚ: Βρέθηκαν εξωγήινα νομίσματα, όλα ήταν αλήθεια τελικά

Liberteam

Αυτά είναι τα πραγματικά UFO που δεν θέλει να δεις η CIA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More