Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017
Home / TROLLING / SPOILER ALERT: Συμβουλές μακροζωίας από το μητσοτακέικο

SPOILER ALERT: Συμβουλές μακροζωίας από το μητσοτακέικο


Σε περίπτωση που θες να φτάσεις τα εκατό γκαντέμικα χρόνια, ρίξε μια ματιά, ποτέ δεν ξέρεις.

Αποσβολωμένο παρακολούθησε το πανελλήνιο την Ντόρα να αποκαλύπτει τα μυστικά μακροζωίας του πατρός της στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα».

Πολλά και διάφορα είπε η Ντορίτσα, αλλά εμάς μας κίνησε το ενδιαφέρον το απόλυτο μυστικό που κατέχει ο πρώην πρωθυπουργός της τριετίας και διανύει αισίως το 98 έτος της ηλικίας του. Όπως είπε η κόρη:

«Έχει πολύ γερό DNA. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεξε πάρα πολύ την υγεία του. Έκανε πάντα εξετάσεις, ό,τι υπήρχε το πρόλαβε, δεν ήταν άνθρωπος που έλεγε ότι δεν πάω στον γιατρό, έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις. Τρώει φοβερά υγιεινά. Θα φάει όσπρια, φρούτα, σαλάτες και πολύ μέλι το πρωί»

Τόσο εύκολο λοιπόν, αν και έχει κι άλλο, το οποίο αποκάλυψε η Ντόρα από σπόντα, μιλώντας για την παροιμιώδη γκαντεμιά του τέως:

«Έχω πει πολλές φορές ότι εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν την γκαντεμιά του. Όλοι αυτοί που το λένε αυτό, βασικά νομίζω ότι μέσα τους λένε «τον κερατά!». Είναι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Βρήκε μια γυναίκα στη ζωή του που τον λάτρεψε, με την οποία ήταν πάρα πολύ δεμένος»

Κάτι που ξέχασε να μας πει η Ντόρα αλλά θυμήθηκε η δαιμόνια συντακτική ομάδα του Libertin για το καλά κρυμμένο μυστικό μακροζωίας του Μητσοτάκη ήταν αυτό που είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του ότι οι σκοτούρες και οι στεναχώριες είναι μαζί του όσο είναι στο γραφείο. Κλείνοντας την πόρτα, όλα μένουν πίσω και μετά ζωάρα.

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας
Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας

Λογάριασε τώρα πόσες ώρες περνά ένας πολιτικός στη «δουλειά» του και έχεις στα χέρια σου τον οδικό χάρτη να γίνεις αιωνόβιος. Πότε πολιτεύεσαι είπαμε;Και μιας και τον πιάσαμε στο στόμα μας, διδάξου από τον ηγέτη…

Έχει κι άλλο πράμα

Σχετικά ΣΥΝΤΡΟΛΟΣ ΣΥΝΤΟΛΟΡ

ΣΥΝΤΡΟΛΟΣ ΣΥΝΤΟΛΟΡ
Μηδείς ἀγεωμέτρητος εἰσίτω

Check Also

Όταν η Βουγκιουκλάκη έριχνε την τελευταία μπαταριά του Αγώνα

Με τα στήθη έξω για χάρη της λευτεριάς! Είμαστε στον ελεύθερο θεσσαλικό κάμπο κατά το …

One comment

  1. Αδόλφος

    mprrrrrrrrrrrrrr anatrixiasa

Αφήστε μια απάντηση