STORIES

Ήταν ο Χίτλερ κοπρολάγνος;

Έχουν έχουν περάσει περισσότερα από 70 χρόνια από τότε που ψόφησε ο Χίτλερ και τα καμώματα του ακόμα απασχολούν.

Ανά διαστήματα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αναφορές κατασκόπων της εποχής που δεν περιορίζονταν μόνο στις πολιτικές δράσεις του.

Η φράση “θέλω να ξέρω ακόμα και την ώρα που κατούρησε” δεν είναι μεταφορική ούτε υπερβολική όταν έχει να κάνει με την κατασκοπία. Στην πραγματικότητα είναι και πολύ εκλεπτυσμένη. Πώς αλλιώς να το πεις όταν ο Τζέιμς Μποντ της εποχής έπρεπε να περιγράψει πως ο πιο μοχθηρός και σαδίσταρος σύγχρονος ηγέτης την έβρισκε με το να μετατρέπει την φάτσα του σε λεκάνη τουαλέτας;

Ω ναι, ένα από τα σεξουαλικά φετίχ του Χίτλερ, σύμφωνα με απόρρητες αναφορές (που πλέον δεν είναι απόρρητες) του προδρόμου της CIA (το US Office of Strategic Services), ήταν να στήνονται γυναίκες από πάνω του και να αδειάζουν το εντεράκι τους.

Αν ισχύει αυτό, τότε έχουμε πλήρη ταύτιση φετίχ και χαρακτήρα. Σκατοχαρακτήρας με τα όλα του!

Οι αναφορές όμως δεν περιορίζονται στις αχνιστές κουράδες αλλά επεκτείνονται και στα απόκρυφα του. Όχι ότι έχουν και πολλά να πουν καθώς και φίφας προκύπτει και με ένα λιγότερο “μπαλάκι”. Μη έχοντας και πολλά καλούδια εκεί κάτω, φαίνεται πώς ήθελε λίγο περισσότερη σκληρότητα για να ικανοποιηθεί αφού φέρεται να απολάμβανε ένα καλό ballbusting. Για να το καταλάβουν και οι μη αγγλομαθείς, γούσταρε κλοτσιές στ’ αρχίδια. Συγνώμη λάθος. Στο αρχίδι. Είπαμε, ένα το είχε.

Τα παραπάνω περιγράφονται με σαφώς πιο κόσμιο τρόπο στην αναφορά του Dr. Walter C. Langer κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σε μία προσπάθεια σκιαγράφησης του ψυχολογικού προφίλ του ναζιστή ηγέτη.

Και μετά απ’ όλα αυτά, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε τον Αϊζενχάουερ να διαβάζει την αναφορά και να αναφωνεί:
“Oh, shit”!

 

 

Δες κι αυτά:

Μια άγνωστη ιστορία από την ντουλάπα της χυδαιότητας του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

Mod

Οι 50 αποχρώσεις του Χίτλερ

Mod

Μύθοι και αλήθειες για την αντίσταση ενάντια στο Γ’ Ράιχ

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More