LIBERSTORIES

Από τα μακαρόνια με κιμά, στο “έμεινα Παυλόπουλος” ένας μπάφος δρόμοςΑν δεν κόψουμε τα ναρκωτικά ως έθνος, δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ξεχνάμε πολύ εύκολα. Κι αν δεν ρίξουμε το φταίξιμο για την ελλιπή μνήμη μας σε μπάφους και σινάφι, τότε θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είμαστε απλά ηλίθιοι, κι αυτό δεν είναι κάτι που αντέχει ένας περήφανος Έλληνας.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο άνθρωπος που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ καθυστέρησης άρθρωσης προτάσεων (ξεκίνησε δειλά δειλά να σχηματίζει τις πρώτες προφορικές προτάσεις τους μετά τα 35 – για γραπτό λόγο δεν ξέρουμε πότε και αν…), ο ίδιος που θεωρήθηκε εθνικός προδότης (και ταφοπλακιάστηκε καλλιτεχνικά) επειδή επιχείρησε να κάνει συναυλία με Τούρκο συνάδελφο του στην Γκρίζα Ζώνη στην Κύπρο ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων αλλά κατάφερε να κάνει come back λίγα χρόνια μετά επειδή φόρεσε φούστα, τώρα ονειρεύεται πολιτική καριέρα.

Ο ίδιος τύπος που πριν δύο χρόνια άρχισε να δείχνει τις πολιτικές του βλέψεις παίρνοντας θέση υπέρ του “Ναι” στο πολύκροτο δημοψήφισμα (που τελικά κατέληξε σε σε παρωδία δημοψηφίσματος, αλλά αυτό είναι μία άλλη, πικραμένη, ιστορία), κάνει ότι προτάσσει η συντηρητική πολιτική φιλοσοφία ώστε να συστρατευτεί με γίγαντες της δεξιάς όπως ο Κούλης και ο Άδωνις καθώς και άλλους πολλά υποσχόμενους όπως ο Μπογδάνος.

Έχοντας από πίσω του ένα Βαρδινογιαννέικο που είναι πιο δραστήριο από το Λατσέικό που είχε παλιότερα.

Λογικά δεν θα έχει τον Λαζόπουλο που ήταν μαζί του το στο κότερο αλλά πλέον την έχει δει και καλά αριστερός.

Έχει κι από δίπλα του, όπως επιβάλλει η παράδοση, την σύζυγο πλέον Κάτια. Γιατί πώς θα την παρουσιάσεις ως κυρίου Βουλευτού αστεφάνωτη; Τι είναι; Καμιά Περιστέρα; Με τόσο κόπι Μελάνιας Τραμπ;

Δεν έχει σημασία αν αράδιασε 4-5 “μπάσταρδα” (ο όρος δεν υιοθετείται από τον συντάκτη, αλλά χρησιμοποιείται γιατί έτσι θεωρούν οι συντηρητικοί κύκλοι τα παιδιά που γεννήθηκαν πριν το ζευγάρι περάσει βέρες) πριν πάει στην εκκλησιά. Σημασία είναι να κεράσει το σανό μετά. Άλλωστε ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει να πιστέψει. Και πιο εύκολο πρόβατο από τον οπαδό (κόμματος, οποιουδήποτε κόμματος, ομάδας, οποιαδήποτε ομάδας, καλλιτέχνη, οποιουδήποτε καλλιτέχνη και πάει λέγοντας) δεν υπάρχει.

Όπως δεν έχει και καμία σημασία αν ένας Ζαγοράκης κι ένας Ανατολάκης φαντάζουν ρήτορες μπροστά σε ένα Ρουβά. Τουλάχιστον η νέα μαριονέτα είναι όμορφη και συνεχίζει να κουνάει καλά τον κώλο της όταν χρειάζεται. Κι ας αρχίζουν να ενοχλούν λιγάκι τα αρθριτικά.

Πάνω απ όλα το θέαμα.

 

Δες κι αυτά:

POLL: Σε ποιον μέντορα της πολιτικής πασχίζει να μοιάσει ο Τσίπρας και πήρε κιλά;

Αλέξη, αυτές είναι κόκκινες γραμμές…

Mod

Το γλωσσάρι της πολιτικής | Ένας μίνι οδηγός για να ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα

Mod

Δολοφονία Γρηγορόπουλου | Η επόμενη μέρα των πρωταγωνιστών του ματωμένου Δεκέμβρη

Mod

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ είναι οι αμερικάνοι ψεκασμένοι των ΑΝΕΛ

Φου Μαν Ψου

Όταν μιλάει ο πρόεδρας, εσύ πρέπει να ακούς

Μιλάει η πείρα

Ο πρόεδρος δεν είναι βασιλιάς, δεν είναι θεός, δεν είναι σαμάνος

Mod

Το υπερτούμπανο που κάνει δικό του κόμμα

Mod

Συνάντηση κορυφής Παυλόπουλου-Ματσούκα

Liberteam

Έκλαψα λίγο…

Που το περίεργο;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More