Επίκαιρα

Υπέρκομψοι μασκαράδες στην ορκωμοσία της κομψά ανασχηματισμένης κυβέρνησης

Ο πολυαναμενόμενος εδώ και μήνες ανασχηματισμός έγινε αλλά θύμισε κάτι από Παϊσιο. Μοιάζει με ανασχηματισμό αλλά δεν είναι. Που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι δεν έγινε καμία ουσιαστική αλλαγή και απλά προστέθηκαν πρόσωπα και δημιουργήθηκαν νέες θέσεις μπας και συμμαζευτούν μερικές αστοχίες χωρίς να δυσαρεστηθεί κανένας.

Κάτι σαν επικοινωνιακό τρικ του μετρ του είδους Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά για το εσωτερικό του κόμματος αυτή τη φορά.

Στην ορκωμοσία των νέων μελών του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο είχαμε για ακόμα μία φορά το θέατρο του παραλόγου με πολιτικούς να φοράνε μάσκες και παπάδες να φοράνε τη… χάρη του Κυρίου.

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να επικοινωνήσει τη χρήση μάσκας (ναι, αυτή που ο Τσιόρδας κι ο Άδωνης έλεγαν κάποτε ότι δεν προστατεύει και πώς είναι επικίνδυνη γιατί τότε δεν υπήρχαν αποθέματα) προμοτάροντας την μέχρι και από τις εικόνες προφίλ στα social media πρωθυπουργού και λοιπών πρωτοκλασάτων πολιτικών, δέχεται τους ιερείς χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο γελοίο καθώς συμβαίνει λίγο μετά την γνωστοποίηση της εντολής Χρυσοχοϊδη να οδηγούνται στον εισαγγελέα όσοι διασπείρουν ψεύδη για τον κορωνοϊό. Και, είτε αρέσει είτε όχι, η εκκλησία και οι τυφλοί ακόλουθοι της έχουν κάνει την μεγαλύτερη αντι-καμπάνια.

Τουλάχιστον είχαμε και την καλτ πινελιά του μήνα:

Δες κι αυτά:

Είναι αυτή η καλύτερη αποκριάτικη μάσκα όλων των εποχών;

Liberteam

Μεγαλύτερο κίνδυνο να κολλήσουν έχουν οι μυταράδες και υπάρχει επιστημονική απόδειξη

Βολντεμόρτης

Ορκωμοσία Νέας Δημοκρατίας

Βολντεμόρτης

Επιστροφή στην κανονικότητα

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More