STORIES

Έλληνες, μη φοβού το ISIS, οι τζιχαντιστές μάς τρέμουν!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, στο Ισλαμικό Κράτος θα κωλώσουμε τώρα;

Είναι γεγονός ότι την Ψωροκώσταινα τη σέβονται και τη χέζονται όλοι, μιας και κάποτε δώσαμε στους πιθηκίζοντες Νεάντερνταλ τα φώτα του πολιτισμού.

Όλος μα όλος ο πλανήτης μάς είναι λοιπόν καταϋποχρεωμένος, κι αυτό φαίνεται να το ασπάζονται ακόμα και οι φανατικοί τζιχαντιστές του ISIS, όταν δεν κόβουν κεφάλια και καίνε απίστους στα κλουβιά φυσικά.

Το λέει εξάλλου και το ίδιο το ιερό κείμενο του Ισλάμ: «Οι Έλληνες [πάντα] θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5]. Και πώς θα νικούν, αν όχι με το ισχυρότερο όπλο μαζικής καταστροφής του ελληνισμού, τον πολιτισμό μας; Γιατί βλέπεις τα κανόνια και τα καράβια σκουριάζουν κάποτε, όχι όμως και το πατρώο ελληνικό πνεύμα.

Και βέβαια οι άθλιοι ισλαμοταλιμπάν ξέρουν καλά ότι ακόμα και η πανίερη λέξη «Κοράνι» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει «σπέρνω» και κατ’ επέκταση «σαρώνω». Το «κορέω» εκφράζει μάλιστα και την ιερή πράξη της δημιουργίας, όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε» -έσπειρε δηλαδή τον σπόρο του- τη μάνα μας και βγήκαμε δυστυχώς εμείς. Κι έτσι το «Κοράνιο» δεν είναι παρά ελληνικότατη λέξη την οποία δανείστηκε ο αραβικός κόσμος από το ομηρικό «κορέω».

iisiifggrreekfdfd2

Το «Κοράνιο» έχει εξάλλου 114 κεφάλαια, τα «Surah», που είναι επίσης ελληνικότατα, από το «σειρά». Αλλά και ο ίδιος ο θεός των μουσουλμάνων, ο τρισμέγιστος Αλλάχ, δεν είναι παρά άλλη μια ελληνική λέξη: προέρχεται από το «άλιος», που είναι η πρωτοελληνική λέξη ήλιος. Κι αυτό γιατί ο αυθεντικός θεός του πρωτοέλληνα Πελασγού δεν ήταν ο Δίας ή ο Κρόνος, αλλά ο Ήλιος. που χαρίζει το φως και τη ζωή στους ανθρώπους. Η αναγωγή απλή: άλιος => ήλιος => Ελλάς (= το Φως) => Hellas (Η=Χ) => Αλλάχ! Αμ το «Μωάμεθ» τι είναι νομίζετε; Δεν είναι δάνειο από το ελληνικότατο «μεγάθυμος»; Ον με πλούσιο ψυχικό κόσμο δηλαδή;

Με ποιον να τα βάλουν οι φουκαριάρηδες οι τζιχαντιστές λοιπόν, με τους ανθρώπους που τους έκαναν ανθρώπους; Με τους Έλληνες που τους δίδαξαν γλώσσα, πολιτισμό και πώς να σκέφτονται; Είμαστε με τα καλά μας; Άσε την Ευρώπη να τα κάνει πάνω της από τον τζιχαντιστικό της φόβο λοιπόν κι εσύ Συνέλληνα κοιμήσου ήσυχος, οι ταλιμπάνοι μας χρωστάνε και δεν πρόκειται να το ξεχάσουν αυτό.

Όχι, δεν πάθαμε εγκεφαλικό, αυτά ισχυρίζεται ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Σταύρος Θεοφανίδης, στο εξαίρετο σύγγραμμά του «Τα Αγγλικά Είναι Ελληνική Διάλεκτος». Δεν είναι φιλόλογος ή γλωσσολόγος ο κύριος καθηγητής, οικονομικά διδάσκει, δεν χρειάζονται ωστόσο βαθύτερες ετυμολογικές γνώσεις για να συμπεράνεις το προφανές: ΟΛΑ είναι Ελλάδα παντού και πάντα.

iisiifggrreekfdfd1

Αφού «δια-κόρευσε» τις γλώσσες και σοδόμησε αγρίως το νεκρό τους κουφάρι, ο κύριος καθηγητής σαν άλλος Πελασγός αναγνώρισε τη λιακοπουλική φύση της ελληνικής στα πάντα. Σαν τον πατέρα της Νία Βαρντάλος στον «Γάμο αλά Ελληνικά» δηλαδή που πίστευε ότι όλες οι λέξεις του κόσμου είναι ελληνικές.

Ή σαν αυτόν εδώ τον ανεκδιήγητο:

Δεν είναι μόνο τα ετυμολογικά εγκλήματα του κυρίου καθηγητή που δεν μπορούν να σταθούν σε καμιά σοβαρή ή ασόβαρη φιλολογική ανάλυση, είναι η ίδια η βλακεία του Νεοέλληνα που εξαντλείται σε προγονόπληκτες κορόνες και αρχαιοελληνικές ιαχές την ίδια στιγμή που από ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό δεν ξέρει την τύφλα του.

Αν σε ενδιαφέρει να δεις γιατί έχει τόσο άδικο ο κύριος καθηγητής, διάβασε το πλήρες ξεγύμνωμά του από τον Σαραντάκο εδώ κι εδώ αλλά και από το blog Περιγλώσσιο εδώ, εδώ κι εδώ

Δες κι αυτά:

Παρασκευή και 13

Liberteam

Γατάκια, κι εδώ πρωτιά έχουμε

Liberteam

Μύθοι και αλήθειες για την αντίσταση ενάντια στο Γ’ Ράιχ

Mod

Ελλάς 1.018 μ.Χ.

Liberteam

Αθάνατοι Ελληνάρες

Liberteam

Μαθήματα μικρής προπαγάνδας: οι πρωτοφανείς εικόνες της Ελλάδας που πτωχεύει και τα κακέκτυπά της

Φου Μαν Ψου

POLL: Έλα να βρούμε τη δημοφιλέστερη λέξη της Ελλάδας της κρίσης

Liberteam

Greece: a state of never mind

Mod

Γνώρισε τον σκιτσογράφο του συμβόλου ειρήνης του Παρισιού

Liberteam

Τυχαίο;

Liberteam

Surprise! Οι Eagles of Death Metal, στη συναυλία των οποίων έγινε μακελειό, δεν είναι death metal μπάντα

Liberteam

Πώς περνάει ο Έλληνας τον ποιοτικό χρόνο που αφιερώνει στα τσοντοσάιτ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More