STORIES Specials

Ένας χρόνος Μητσοτάκης, ένας χρόνος γκαντεμιές

Αν κάποιος μπορεί υπερηφανεύεται ότι έχει κληρονομικό χάρισμα αυτός σίγουρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος, είχε δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω από το όνομα του. Μέχρι και η σύζυγος του Μαρίκα είχε μιλήσει δημόσια σε συνέντευξη της για απείρου κάλλους σκηνικά σε σημείο να τονίζει ότι δεν έμπαινε σε αεροπλάνο μαζί του.

Πιο αξιομνημόνευτο “χτύπημα” δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι υπήρξε ο τελευταίος ηγέτης χώρας που επισκέφθηκε την Σοβιετική Ένωση πριν καταρρεύσει.

Ο Κυριάκος έδειξε από νωρίς ότι όχι απλά έπεφτε σαν το μήλο κάτω από τη μηλιά αλλά θα εξελισσόταν κι ο ίδιος σε ένα ακόμα πιο μεγάλο και καρποφόρο δέντρο.

Η ειρωνεία είναι πως η αρχή έγινε όταν ο ίδιος, θέλοντας να αποτινάξει από πάνω του την κατάρα που κυνηγούσε τον Μητσοτάκη τον πρεσβύτερο, έκανε μία ανάρτηση που ευλογούσε όχι τα γένια του για την… καλοτυχία που έσπειρε.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία περιοχή που επισκέφθηκε έκατσε το νικητήριο τζόκερ. Και όχι μόνο αναφέρθηκε στο γεγονός αλλά τόνισε με νόημα ότι αυτός ήταν ο γουρλής.

Τι το ‘θελε; Έκτοτε τον πάει εμπλοκή. Τα πρώτα δείγματα γραφής τα έδωσε με τους απανωτούς κουβάδες που έστειλε κόσμο και κοσμάκη όταν έκανε προβλέψεις για το στοίχημα. Η Παρί Σεν Ζερμέν ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από τότε που την είχε αναγάγει σε φαβορί για το Champions League. Οι δε Γερμανοί, στους οποίους ευχήθηκε καλή τύχη και παρακολούθησε τον αγώνα τους, ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει το χουνέρι με τον αποκλεισμό στο μουντιάλ της Ρωσίας από τους ποδοσφαιρικούς πουθενάδες Νοτιοκορεάτες. Όταν δήλωσε πώς το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα είναι ο Πλατινί ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας της ΟΥΕΦΑ βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας για χρηματισμό. Κι όταν έδωσε συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για την οργιώδη χρονιά που είχε στα κορτ ο νεαρός τενίστας τραυματίστηκε.

Οι περιπτώσεις είναι πολλές και η λίστα δεν θα έχει τελειωμό αν πιάσουμε όλη την καριέρα του. Οπότε ας το περιορίσουμε στις πιο καραμπινάτες περιπτώσεις από την ώρα που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας και είπε το αμίμητο “κι από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός”.

Με το που συμπλήρωσε 10 μέρες πρωθυπουργίας 5,1 ρίχτερ συντάραξαν την Αθήνα!

Και πάνω που λες “γκαντεμιά και υπερβολές” χτυπάει μέσα στο κατακαλόκαιρο θεομηνία την Χαλκιδική…

Όταν πήγε στην Κάρπαθο και τον ανακήρυξαν επίτιμο δημότη…

Σε τυχαία συνάντηση με τον σταρ του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη του είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του…

Μία μέρα μετά την συνάντηση του με τον Ερντογάν ο εγκέλαδος χτύπησε την Τουρκία…

Όταν βρέθηκε στην κορυφαία στρατιωτική άσκηση “Παρμενίων”…

Όταν “βύθισε” το αβύθιστο…

Ήταν ο τελευταίος αρχηγός κράτους που πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Κίνα πριν ξεσπάσει εκεί το πρώτο κρούσμα της μετέπειτα πανδημίας του κορωνοϊού

Δες κι αυτά:

Γελάει ο κόσμος

Liberteam

Πόσο μπροστά ήσουνα ρε Άλμπερτ

Liberteam

Αντετονμπούλο…

Liberteam

Κούλη, σώσε μας

Liberteam

Το λιγουρεύεστε;

Liberteam

Τσίπρας – Μητσοτάκης σε ευθεία ρήξη

Mod

Εσύ, τον ανάποδο σταυρό που έχει κρεμασμένο ο Κούλης, τον έχεις δει;

Mod

Είναι πολύ κωλόπαιδο ο Αλέξης

Liberteam

Άλλος με τους ζουρνάδες κι άλλος με ζουρλάδες…

Liberteam

MyMarket: ο υπάλληλος του μήνα

Liberteam

Πάλι σκ@#@ τα έκανε ο επικοινωνιολόγος

Liberteam

Ο Κούλης του λαού

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More