TROLLING

Έτσι ήθελε να τον θυμόμαστε ο Μοχάμεντ Άλι

Ο θρύλος του μποξ αλλά και παθιασμένος κοινωνικός ακτιβιστής δεν είναι πια στη ζωή και όλοι έχουν να πουν δυο καλά λόγια για τον «Μεγαλύτερο».

Λένε συχνά ότι ο Μοχάμεντ Άλι κατέκτησε το ρινγκ με τις μπουνιές του και τον κόσμο όλο με την καρδιά του και πιθανότατα έτσι είναι, αν και εμείς εδώ δεν θα του φτιάξουμε άλλη μια αγιογραφία, καθώς δεν έχει ανάγκη από τέτοια.

Αντ’ αυτού, θα σου πούμε τι έλεγε ο ίδιος για τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να τον μνημονεύει ο κόσμος σαν έφευγε από τη ζωή.
Μιλώντας λίγο πριν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο, ο Άλι εξομολογήθηκε:

«Θέλω να με θυμούνται ως τον άνθρωπο που κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή βαρέων βαρών τρεις φορές. Που είχε χιούμορ και συμπεριφερόταν σε όλους σωστά. Ως κάποιον που δεν υποτιμούσε ποτέ αυτούς που τον θαύμαζαν. Και που βοήθησε όσο περισσότερους ανθρώπους μπόρεσε. Ως έναν άντρα που πάλεψε πάση θυσία για τα πιστεύω του. Ως κάποιον που προσπάθησε να ενώσει όλη την ανθρωπότητα μέσα από την πίστη και την αγάπη. Κι αν όλα αυτά είναι υπερβολικά, τότε θα δεχόμουν να με θυμούνται ως έναν μεγάλο μποξέρ που έγινε ηγέτης και πρωταθλητής για τους ανθρώπους του. Και δεν θα με πείραζε καθόλου αν ο κόσμος ξεχνούσε πόσο όμορφος υπήρξα».

Μοχάμεντ Άλι, πυγμάχος, θρύλος, άνθρωπος.

alliimmhgmmenn2

Αντίο πρωταθλητή…

Δες κι αυτά:

5 νοκ άουτ καλύτερα και από το ξυλίκι του Ρόκι

Liberteam

Γιατί να βάλει κάποιος 1 εκατ. δολάρια σε μια τσάντα;

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More