TROLLING

Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής των Ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό

Με ανακούφιση άκουσαν χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού την είδηση της νίκης με αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλα τα Ελληνόπουλα που τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκαν να πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο τώρα βλέπουν ότι ο δρόμος της επιστροφής στην μαμά πατρίδα είναι και πάλι ανοιχτός.

Είναι γεγονός ότι τα καλύτερα μυαλά αναζήτησαν τις τύχες τους σε ξένες αγορές αλλά πλέον μπορούν να γυρίσουν έχοντας μάλιστα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους.

Ένας από αυτούς του άξιους και συνάμα αδικημένους από τα μαύρα σύννεφα που είχαν σκεπάσει τα τελευταία χρόνια τη χώρα είναι και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος που αναγκάστηκε να καταφύγει στην Γερμανία σαν ένας σύγχρονος γκασταρμπάιτερ.

Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει κι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος πριν τέσσερα χρόνια είχε δηλώσει προεκλογικά πώς αν νικούσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έφευγε από την χώρα.

Το αντίστροφο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος έπαθε Άδωνι λέγοντας πώς αν νικήσει η ΝΔ θα πάει να ζήσει στην Γαλλία!

Δες κι αυτά:

Αστυνομική βία

Liberteam

Τι μας ταΐζουν, Θεέ μου;

Liberteam

Ερχόμαστε

Liberteam

Σεμνά και ταπεινά

Liberteam

Τα κυτεί αίμα

Liberteam

Ταχύρυθμο μάθημα κατανόησης του νέου ΦΠΑ

Liberteam

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μπαγλαμάς

Liberteam

Yolo και γιοάδες

Liberteam

Χαμένοι στην μετάφραση

Liberteam

Πριν κλείσει τις τράπεζες ο Αλέξης…

Liberteam

Αν ο Αλέξης είχε χιούμορ…

Mod

Όταν ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ έκραζε τον νυν πρόεδρο

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More