CULT+ART

Αν έχεις μερικά χιλιαρικάκια για ξόδεμα, μπορείς να δεις πρώτος το νέο Star Wars!

Το έβδομο επεισόδιο του θρυλικού saga, το Star Wars: Episode VII The Force Awakens, είναι ήδη η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του πλανήτη, καθώς τον τρελό φαν δεν τον πτοεί η υπογραφή της Disney στη μυθολογία του Τζορτζ Λούκας.

Η Disney φυλά επτασφράγιστο μυστικό το υλικό της ταινίας και τους έχει δεμένους όλους με ρήτρες εμπιστευτικότητας, να τη δεις λοιπόν στη λάθρα ούτε συζήτηση. Ο φόβος της πειρατείας απλώνεται εξάλλου πάνω από το στούντιο με τέτοια σκοτεινιά που όταν η Disney αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του μελλοθάνατου Daniel Fleetwood να προλάβει να δει το νέο Star Wars, κατέφτασε με δικό της εξοπλισμό προβολής και σφράγισε τα στόματα τόσο του ετοιμοθάνατου όσο και της γυναίκας του με confidentiality agreements.

strarrtwwars1

Κι όμως, παρά το κλειδαμπάρωμα της ταινίας σε απόρθητα θησαυροφυλάκια, υπάρχει τρόπος να τη δεις και είναι νόμιμος, αν και κομματάκι δαπανηρός. Θα σου στοιχίσει μερικά χιλιάρικα λοιπόν γιατί πρέπει να πας Αμερική και από κει Γαλλία, μιας και η Air France προσφέρει bonus πτήσεις για Παρίσι από Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο ή Λος Άντζελες στις 15 Δεκεμβρίου, ώστε την επομένη που θα προσγειωθείς να πας κατευθείαν σε σινεμά των Παρισίων και να δεις αποκλειστικά τον νέο R2D2 και την παρέα του δύο μέρες πριν βγει η ταινία στις αίθουσες.

Ταξιδάκι και σινεμά λοιπόν 2-σε-1. Και μετά θα αράξεις στη Μονμάρτη συζητώντας για την επικότητα του Star Wars VII και πίνοντας pinot noir, αν στο επιτρέψει φυσικά το jetlag. Κι επειδή δεν σε βλέπουμε, αποζημιώσου με το νέο trailer που βγήκε για την Ιαπωνία μεν, έχει όμως ολοκαίνουριο υλικό…

https://youtu.be/SdAUiyeJMFQ

Δες κι αυτά:

Το απόλυτο κάψιμο της pop κουλτούρας: Τα έξι Star Wars ταυτόχρονα

Mod

Φτιάξε το δικό σου TIE Fighter μέχρι να βγει το νέο Star Wars στις αίθουσες

Liberteam

Κάνε τηλεφωνικό σεξ με τον… Master Yoda

Liberteam

Ώρα για spoiler

Liberteam

Θαύμα! Θαύμα! Χαρτί υγείας κάνει σαν τον Chewbacca!

Liberteam

Το χθες συναντά το σήμερα

Liberteam

Ποια χούντα;

Liberteam

Να τι κάνεις αν δεν είσαι έλληνας φαντάρος και έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου

Liberteam

Ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, λένε τα αρρωστάκια του «Star Wars»

Liberteam

Έτσι για το σπάσιμο

Liberteam

Μετά το ψάρι Χίτλερ, έρχεται η γάτα Kylo Ren

Liberteam

Η κομμουνιστική προπαγάνδα με το τανκ στο Πολυτεχνείο επιτέλους αποκαλύπτεται

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More