TROLLING

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα πέντε βήματα του Τζιτζικώστα για την ανασυγκρότηση της ΝΔ

Το πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο Αποστόλης (που μετά τον Γκλέτσο αναμένεται να δοξάσει κι αυτός το όνομα), αν και δεν βγήκε όλη η αλήθεια στη φόρα.

Τα πρώτα πέντε βήματα αποσκοπούν είπε στην ουσιαστική αλλαγή της Νέας Δημοκρατίας και εξήγησε: «Σχεδιάζω μια παράταξη δημοκρατική, χωρίς στεγανά, δίχως όσους και όσα μας πίκραναν και μας οδήγησαν στην κρίση. Όραμά μου είναι μια Νέα Δημοκρατία μεγάλη, διαφανής και πραγματικά φιλελεύθερη. Μια Νέα Δημοκρατία εχθρό του λαϊκισμού, των πελατειακών σχέσεων και της ατολμίας. Σε διαρκή διάλογο με την κοινωνία, με ενεργή συμμετοχή των μελών και λογοδοσία επιτέλους των προσώπων σε θέσεις ευθύνης».

Και μετά τα ανέλυσε φυσικά, μιλώντας για ορισμό αντιπροέδρων, σύγκληση όλων των οργάνων του κόμματος και αλλαγή καταστατικού, αν και αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει και δεν μπορούσε για να μην κερδίσει ο Κούλης ήταν να τους δείξει το σχέδιό του:

tzzdhkossas1

Δες κι αυτά:

Ορκωμοσία Νέας Δημοκρατίας

Liberteam

Ποιος θα πρωτοφάει ποιον;

Liberteam

Η Νέα Δημοκρατία σε μαθαίνει τη δύσκολη λέξη της ημέρας

H γιορτή της (Νέας) Δημοκρατίας αρχινά

Κρίση (ταυτότητας), τον πιάνει κρίση…

Νέα Δημοκρατία, νέος πρόεδρος και νέο σήμα

Liberteam

Star Wars – Επεισόδιο 7: Ο Άδωνις Ξυπνά

10+1 λόγοι για να την ρίξεις στον Άδωνι

Mod

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αθώα η υπερσύγχρονη εταιρία που ανέλαβε τις αδιάβλητες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Έχουμε χρέη να αποπληρώσουμε…

Liberteam

Επιτέλους, όλα κομπλέ

Liberteam

Έχει χάρη

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More