TROLLING

Αυνανισμός και εγκυμοσύνη: Μαλακία παίχτηκε…

Άντρες, μην τον παίζεται αλλιώς θα γκαστρωθεί το χέρι σας στην επόμενη ζωή. Οκ, ο ιμάμης που υποστήριξε αυτό το πράμα το είπε πιο κομψά, αλλά η ουσία ίδια είναι.

Το θέμα δεν είναι νέο. Βασικά για είδηση είναι όχι μόνο μπαγιάτικη αλλά έχει και μούχλα σε επίπεδο αποικίας μιας και χρονολογείται από το 2000, αλλά δεν φταίμε εμείς που κάνει αυτές τις μέρες τον γύρο των sites.

Επειδή όμως ένα τέτοιο ζήτημα χρήζει της δέουσας σοβαρότητας, δεν βλάπτει να λάβουμε ορισμένα μέτρα, μη τυχόν (έστω και μία στο δις) ο ιμάμης Mucahid Cihad Han είχε σώας τα φρένας όταν έδινε την συμβουλή του:

Χειρουργικά γαντάκια

F0011335

Εφαρμόζουν άψογα στο χέρι. Θα προτείναμε να κυκλοφορήσουν και με ραβδώσεις για πιο έντονη αίσθηση κατά την επαφή.

 

Πλαστικό γάντι πλυσίματος πιάτων και διάφορων άλλων ζόρικων εργασιών

safe_image

Το Nokia 3210 των χειροκαποτών. Πολλαπλών χρήσεων. Για πολύ ενεργούς τύπους που θέλουν να κάνουν οικονομία.

Συρμάτινο γάντι

9628764009834634595

Φοριέται πάνω από ένα χειρουργικό γάντι και είναι ιδανικό για πιο s/m καταστάσεις.

 

Συμβουλές μετά την εκσπερμάτιση

Κατ αρχάς, για όσους δυσκολεύονται με ιντελεκτουέλ λέξεις, να πούμε ότι “εκσπερμάτιση” είναι το χύσιμο.

Αφού, λοιπόν, κατά τον ιμάμη, το σπέρμα (τα φλόκια δηλαδή) δημιουργούν ζωή χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία ωαρίου , προσέχετε το μετά.

  1. Αν είστε kinky boy, μην τα αλείφετε στην κοιλιά ή σε άλλο σημείο που σώματας και επουδενί μην τα γλείψετε. Δεν θα θέλατε στην επομένη ζωή να είστε σαν τερατογένεση με δύο στομάχια ή γλώσσες (αν και για το δεύτερο δεν θα έχουν παράπονα οι 100 παρθένες σας)
  2. Μην αφήσετε τα ζουμιά να έρθουν σε επαφή με κάποιο άλλο άνθρωπο. Η επόμενη ζωή μπορεί να είναι σκληρή και άκαρδη για τα μπάσταρδα
  3. Αν έχετε κατοικίδιο κρατήστε το μακριά. Κανείς δεν θέλει να γεμίσει σκυλάνθρωπους ο άλλος κόσμο και να καταντήσουμε να μας βγάζουν με λουράκι τα πρωινά για να κάνουμε την ανάγκη μας.
  4. Το ίδιο ισχύει και με όλα τα ζώα. Φήμες που θέλουν τους κένταυρους να να δημιουργήθηκαν από μαλακία που παίχτηκε σε στάβλο, λογικά είναι βάσιμες κατά τον ιμάμη.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε, να σώσαμε μερικές μοναχικές βαρετές νύχτες και το νου σας: όχι επειδή σας γλιτώσαμε από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη να τον κάνετε σφεντόνα.

Κι ένα κοινωνικό μήνυμα για το τέλος:

Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν. Τον μαλάκα ουδής.

Δες κι αυτά:

Εγκυμονούσες κάτω από το νερό

Mod

Τρελά γούστα

Liberteam

Με ρέγουλα, ε…

Mod

Θεραπεία για τη μαλακία

Liberteam

Να γιατί πρέπει να κόψεις επειγόντως τις μαλακίες στο τιμόνι

Liberteam

Ήταν ατύχημα

Liberteam

Μηχανικό χέρι σε mode αυνανισμού είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα!

Liberteam

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ μαλάκες…σώστε την ψυχή σας

Liberteam

Υπάρχει ελπίδα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More