TROLLING

Αυτοί που είναι πιο αγεωγράφητοι από τον Τσίπρα

Ο Τσίπρας, φαινομενικά, πέταξε μέγα μαργαριτάρι:

Και λέω “φαινομενικά” γιατί αυτό που του χρεώνεται ως λάθος μπορεί να είναι στην πραγματικότητα διόρθωση. Τι διόρθωση; Ξεκινάει να μιλήσει για νησιά και λέει “Μυτιλήνη” που αν σκαμπάζεις γεωγραφία ξέρεις ότι είναι λάθος. Δεν υπάρχει νησί “Μυτιλήνη” πουθενά στην Ελλάδα, ούτε καν στον πλανήτη. Η “Μυτιλήνη” είναι πόλη στο νησί της Λέσβου.

Μπορώ, λοιπόν, να αποκλείσω ότι ο – κατά τα άλλα αντιπαθέστατος μετά το 3ο μνημόνιο- Τσίπρας συνεχίζοντας με την λέξη “Λέσβος” πήγε να διορθώσει το αρχικό του λάθος;

Αυτό όμως που δεν χωρά καμία αμφιβολία, είναι η ασχετοσύνη όλων εκείνων που από τα γραφόμενα τους στα social media φαίνεται πώς νομίζουν ότι το νησί έχει διπλή ονομασία (τύπο Κέα-Τζια) και όχι ότι πρόκειται για την πόλη Μυτιλήνη και το νησί Λέσβος.

 

protothema

iefimerida

newsit

kool

Και για να το λήξουμε. Αν έχει κάπου λάθος ο -αντιπαθέτατος, ξαναλέω, μετά το 3ο Μνημόνιο- Αλέξης Τσίπρας είναι ότι νόμιζε πώς η Μυτιλήνη είναι νησί (ενώ είναι πόλη). Όπως ακριβώς νομίζουν όλοι εκείνοι που τον κράζουν ως αγεωγράφητο.
north_lesvos

Δες κι αυτά:

Χάλια το σέρβις

Mod

Ποιος τρόλαρε τηλεφωνικά τον Αλέξη;

Mod

Παρέμβαση Τσίπρα στις Αμερικάνικες εκλογές

Liberteam

Μαύρο στα κανάλια

Mod

To παρεάκι σε νέο σινγκλάκι

Το πακέτο Τσίπρα για τους αγρότες μέσα από ένα κομψό εξηγητικό σχήμα

Αποκάλυψη επιπέδου καμμένου

Liberteam

To Παραμύθι του Χαλίφη: μια μαεστρική λογοτεχνιά για τα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ

Liberteam

Ό,τι κι αν ψήφισες…

Liberteam

Άφησε και στην Κίνα το στίγμα του

Mod

Να σε χαιρόμαστε βρε

Liberteam

Κυβερνητική αντιπολίτευση

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More