STORIES

Αφού θα ψοφήσεις που θα ψοφήσεις, καν’ το τουλάχιστον με στυλ

Το μόνο σίγουρο σε αυτή τη ζωή είναι ότι όλους κάποια μέρα θα μας φάνε τα σκουλήκια, όλοι θα δούμε τα ραδίκια ανάποδα, όλοι θα πάμε στον αγύριστο ρε αδερφέ.

Αλλά ποιος μας λέει ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε με στυλ. Και όχι με τα βαρετά κοστουμάκια ή – ακόμα χειρότερα- με τα νυφικά για τις ανύπαντρες.

Όοοχι. Η εταιρεία Lyst με την κολεξιόν της Over My Dead Body, μας προσκαλεί να διαλέξουμε εμείς (πριν τα κακαρώσουμε, φυσικά) με τι look θα σκάσουμε μύτη στην πύλη του παραδείσου.

Και φυσικά, η τρομερή μαρκετίστικη κίνηση της Lyst, μόνο πάνω στην νεκροφιλική της τρέλα δεν βασίστηκε. Αντίθετα, καταθέτει μία πλειάδα επιχειρημάτων.

Όπως μας ενημερώνει, πραγματοποίησε έρευνα από την οποία προκύπτει ότι το 85% των ανθρώπων έχουν σκεφτεί για το τι θέλουν να φοράνε στην κηδεία τους.

Και συνεχίζει.

Το 52% των γυναικών θέλει να φύγει με στυλ. Φορέματα, ρούχα σχεδιαστών και ψηλοτάκουνα είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές.

ripdresses-0bda33d64a26a0b2fa13696a65d33aac

Στους πιο σπιτόγατους και chill out τύπους, το 31% θέλουν να πέσουν στο τελευταίο τους κρεβάτι με τα αγαπημένα τους εσώρουχα. Σκέψου το έμφραγμα που θα πάθει ο Άγιος Πέτρος αν σκάσει μία Αντριάνα Λίμα με ζαρτιέρες. Και χαρές που θα κάνουν ο Τζιμ, ο Έλβις και τα άλλα παιδιά…

fashion-for-corpses-coffin-couture-2

Και μπορεί οι γυναίκες να καταριούνται τον εφευρέτη των τακουνιών, αλλά γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει πόνος στον άλλο κόσμο, το 45% επιλέγει τακουνάρες. Οι άντρες, πάλι, επιλέγουν κυρίως σκαρπίνια. Μάλλον για να κάνουν πατινάζ στα σύννεφα…

ripshoe-c88510380f78d8a5022d4fb18e468ecb

Το 23% θεωρεί ότι το αθλητικό ντύσιμο είναι το πλέον κατάλληλο. Λογικό. Μία αιωνιότητα θα περάσουν εκεί πάνω (ή κάτω), να μην νιώθουν λίγο άνετα; Το 25% των αντρών, επιθυμεί να φοράει σαγιονάρες (μια ζωή “παραλίες” οι τύποι) και το 31% καπέλο μπέιζμπολ. Λογικά, αν ρωτούσαν Μεξικάνους, θα επέλεγαν σομπρέρο…

ripsuits-3c0a3b101d61c9fe13a0a9427d446e6b

Τι να πούμε; Καλό παράδεισο;

ripjewels-780f093a29f612877469f940d1f1dcc6

 

 

Δες κι αυτά:

Έτσι σε θάβουν άμα είσαι «νονός»!

Liberteam

Γραφείο τελετών Σόιμπλε

Liberteam

Οι στιγμές που έκρυψαν όλα τα media από το τελευταίο αντίο στον Μητσοτάκη

Mod

Μεγάλη ευκαιρία, πεθαίνεις για να την αρπάξεις

Liberteam

Οι παντούφλες του Κασιδιάρη έγιναν γυναικείο trend

Mod

Ένας μικρός θεούλης θέλει να θαφτεί με τον πιο επικό τρόπο που υπάρχει

Liberteam

Παπάς… ευλογεί: Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι κλέφτες και λωποδύτες

Mod

Το Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι μόλις παίχτηκε στο Πουέρτο Ρίκο!

Liberteam

Σύμφωνο… αποβίωσης

Mod

10 φορές που η υπέρκομψη Μαρέβα ξεπέρασε την τελειότητα

Liberteam

Άσε ρε γατάκι ντι Κάπριο…

Mod

Θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More