STORIES

Γέροντας Γονίδιος: Θεραπευτική μουσική διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν (ειδικά το δεύτερο)

 

Κρατήσου καλού κακού μη σε πάρουν τα σκάγια της ειδησάρας.

Κρατήθηκες; Ωραία. Ο Γονίδης που λες παράτησε τα καψουροτράγουδα και πλέον γράφει θεραπευτικές πενιές με άρωμα αρχαίας Ελλάδας!

Μαθητής του Πυθαγόρα καθώς είναι και άμεσος απόγονος της ελληνικής κληρονομιάς, ο λαϊκός μας βάρδος άφησε σύξυλη την παγκόσμια ιατρική κοινότητα με τις διπλοπενιές του που εξουδετερώνουν από ψυχοσωματικά νοσήματα μέχρι και σοβαρές παθήσεις του σώματος, μιας και την ψυχή μας τη θεράπευσε καιρό τώρα με τα λαϊκά του γιατροσόφια.

Αφού καταβυθίστηκε λοιπόν στην ιατρική επιστήμη και τα μυστικά της πυθαγόρειας διδασκαλίας, ο Γονίδης αναδύθηκε και πάλι στον κόσμο μας και με τη σοφία της ενδοσκόπησης αποφάσισε να στραφεί σε αυτό που αποκαλεί «θεραπευτική μουσική».

sttssdnisss2

Ως νέος Ιπποκράτης λοιπόν βρήκε λέει ένα νέο και μαγικό πεντάγραμμο, οι νότες του οποίου διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες. Μυστικιστική και απόκρυφη, η σύνθεση του Γονίδη στρέφεται πια στη σωτηρία του ανθρώπινου γένους, την ίδια ώρα που γιατροί, ομοιοπαθητικοί και ολιστικοί σκίζουν διπλώματα και περγαμηνές.

«Τα κύτταρα έχουν νοημοσύνη», είπε στην έγκριτη εφημερίδα «Espresso» που ανέδειξε το φλέγον θέμα, «νιώθουν τα συναισθήματά μας και ανάλογα συμπεριφέρονται». Πράγματι Σταμάτη, τα κύτταρα έχουν νοημοσύνη, δεν θα λέγαμε το ίδιο όμως και για κάποιους ανθρώπους!

sttssdnisss3

Αφού μελέτησε για κάναν χρόνο τις πυθαγόρειες συχνότητες αλλά και ολίγον από Πλάτωνα και Αριστοτέλη (φυσικά), ξεκλείδωσε το μυστικό του σύμπαντος και σύντομα θα είναι έτοιμος να μας το παρουσιάσει. Ας τον ακούσουμε: «Ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μου και συνεχώς έλεγα πως αφού ο Μότσαρτ τα κατάφερε δημιουργώντας σύνθεση για μωρά πατώντας στη “μουσική των ουράνιων σφαιρών” του έλληνα φιλοσόφου, είχα αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρω. Κι έγινε. Το σύμπαν με βοήθησε πολύ και ο Θεός πιστεύω πως με οδήγησε με τον τρόπο του σε ένα μικρό θαύμα». Γκέγκε;

Πώς δουλεύει όμως η θαυματουργή γονίδειος σύνθεση; «Πειραματίστηκα και δούλεψα με τις νότες πολύ και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Δημιούργησα ένα πεντάλεπτο κυκλικό μουσικό κομμάτι προσθέτοντας και δικούς μου ήχους, με όργανο ένα έγχορδο που κατασκεύασα ο ίδιος. Οι συχνότητες αλλάζουν και κάποιοι χτύποι στο κομμάτι ξυπνάνε τα κύτταρα που βρίσκονται σε αδράνεια. Κουρδίζουν τον οργανισμό, με τις δονήσεις των χορδών να φτάνουν στους νευρώνες του εγκεφάλου».

sttssdnisss1
Θύμησέ μου μια μέρα να σου μιλήσω για τον φίλο μου τον Πυθαγόρα

Δουλεύει όμως το πράγμα; «Αποφάσισα να παραχωρήσω αφιλοκερδώς τη μουσική σύνθεση σε μικρές κλινικές στην Ελλάδα και την Αμερική, με απίστευτα αποτελέσματα σε ασθενείς με Αλτσχάιμερ, εγκεφαλικές κακώσεις και σκλήρυνση κατά πλάκας. Ύστερα από μήνες έχουμε πλέον αποδείξεις, όπως με ενημερώνουν γιατροί, κάνοντας λόγο για 300% βελτίωση της υγείας των ασθενών».

Αφού ρε Σταμάταρε εσύ ξέρεις να θεραπεύεις νταλκάδες και σεκλέτια, τι τα θες τώρα αυτά;

Δες κι αυτά:

Ο Πιο Μαλάκας στην Ελλάδα (PersonaS Parody)

Liberteam

Κοιμήσου εσύ και το ροχαλητό σου γίνεται σουξέ

Liberteam

Άσε το Despacito και άκου το Παστίτσιο

Liberteam

Μάθε παιδί μου γκρικ μιούζικ

Liberteam

Ό,τι πιο φρικουλιάρικο θα δεις σήμερα (και αύριο και μεθαύριο)

Liberteam

Ντιριντάχτα stories: το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό

Mod

Άκου το Voodoo Child του Τζίμι Χέντριξ από αρχαιοκορεάτικο όργανο

Liberteam

Όχι δεν είναι κλανιά, είναι συμφωνική δωματίου!

Liberteam

Όταν ο Superman συνάντησε τον Χριστό…

Mod

Αντέχεις να ψηφίσεις την χειρότερη ερμηνεία;

Liberteam

Θεούλης παίζει με καλαμάκι καλύτερη dubstep από πάμπολλους Djs!

Liberteam

Η αμήχανη στιγμή που η Στικούδη με την κηδεία της κατακράζει όλα τα media

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More