TROLLING

Εθνική επιτροπή διαπραγμάτευσης

 

Όπως έχει πει κι ο Σταύρος Θεοδωράκης, τις διαπραγματεύσεις πρέπει να της αναλάβει μία εθνική επιτροπή.

Σταύρακα, μαζί σου. Κι εμείς έχουμε την δική μας πρόταση για την συDream Team. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία τριμελή επιτροπή από πέντε +1 άτομα:

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου

kwnstantopoulou

Μια ματιά της μόνο φτάνει αεροπλάνο να τους κάνει. Και αν αρχίσει να μιλάει τότε η νίκη είναι σιγουράκι. Πόσο να αντέξουν; Μία ώρα; Τρεις; Πέντε; Μία μέρα; Δύο; Η ντούρασελ Ζωή μπορεί να συνεχίζει χωρίς καν να πιει νερό. Εκείνοι;

 

Κώστας Ζουράρις

zouraris

Μία φορά θα μιλήσει και θα τους κόψει τα μέζεα. Οι μεταφραστές θα πηδήξουν πρώτοι από τα μπαλκόνια. Αμέσως μετά τα μηχανάκια θα καούν και η άλλη πλευρά δεν θα έχει άλλη επιλογή από το παραδοθεί αμαχητί.

 

Άδωνις Γεωργιάδης

adwnis.medium

Θα τον αμολήσουν για να αρχίσει τα δικά του κράζοντας Τσίπρα και τονίζοντας πόσο περήφανος είναι που συνέβαλε στο να κλείσουν τράπεζες, νοσοκομεία και να μείνουν στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι. Αμέσως μετά η Ζωή θα ρίξει το απόλυτο επιχείρημα στους εταίρους: “έτσι θέλετε να καταντήσετε;”

 

 

Βενιζέλος-Πάγκαλος

1453434-thumb-large

Δύο σε ένα. Δεν θα έχουν το λόγο. Απλά παρουσία. Έτσι για να βαρύνει η ατμόσφαιρα.

 

Σταύρος Θεοδωράκης

THEODORAKIS-630x386

Θα έχει τον ειδικό ρόλο να κρατήσει τις ισορροπίες με την μοναδική διπλωματική του δεινότητα. Μάλιστα, θα καλοπιάσει τους οχτρούς, δίνοντας τους πούρα Cohiba των 5 ευρώ το κιλό (ξέρετε, από αυτά τα στούκας που τους αλλάζουν την ετικετούλα). Ξέρει αυτός. Και αφού κάνουν κεφάλι από το άχυρο, θα τους βάλουν να υπογράψουν ότι θέλουν.

 

 

Δες κι αυτά:

Κατρούγκαλος ώρα μηδέν: πού είναι η γραβάτα, οέο;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More