STORIES

Η εκδίκηση του ταύρου

Προσοχή ακολουθούν εικόνες σκληρού σεξ. Γιατί, για όλους εμάς που είμαστε με τον ταύρο, ο ήττα του ταυρομάχου ήταν μεγάλη καύλα.

Ως γνωστόν, ο άνθρωπος είναι το μοναδικό πλάσμα στον πλανήτη που σκοτώνει για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Από εκείνον που κραδαίνει το σπαθί (ή οποιοδήποτε άλλο όπλο) μέχρι το αιμοβόρο κοινό που χειροκροτεί τον δολοφόνο.

Αλλά καμιά φορά, σπάει ο διάολος το ποδάρι του, και ο θύτης γίνεται θύμα.

Όπως στην περίπτωση του 36χρονου Ισπανού ταυρομάχου Ιβάν Φαντίνο στην αρένα της γαλλικής πόλης Aire-sur-l’Adour.

Ο Ιβάν, τραυματίστηκε θανάσιμα στους πνεύμονες και ζητούσε, σύμφωνα με τα δημοσιέυματα” να τον πάνε γρήγορα νοσοκομείο. Μία πολυτέλεια που φυσικά δεν είχε ο προηγούμενος ταύρος που είχε κατατροπώσει κόβοντας του το αυτί πριν τον στείλουν να γίνει κιμάς.

Όχι ότι ο ταύρος που τελικά τον έστειλε στα θυμαράκια, θα απολαύσει του καρπούς του νικητή στην αρένα όπως συμβαίνει με τους ταυρομάχους, αλλά τουλάχιστον αφήνει αυτή τη ζωή νικητής και κάνει όλους εμάς που θέλουμε την οριστική κατάργηση αυτού του ειδεχθούς θεάματος να τον χειροκροτάμε.

Σε αυτό το βίντεο η λαμπρή για τον ταύρο στιγμή:

https://youtu.be/cxdegDtbPOw?t=5m33s

Ole! Ole! Ole!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More