STORIES

Η προφητεία του Γέροντα Τερλέγκιου για τα δεινά του δυτικόφερτου πολιτισμού

Το αηδόνι του ελληνισμού Μπιλ Τερλέγκας ξαναχτυπά με έναν ουράνιο χρησμό που δεν θα αφήσει κανέναν πατριώτη ασυγκίνητο.

Ο βαθύτατα θρησκευόμενος λαϊκός μας βάρδος παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις και τα παγκόσμια τεκταινόμενα και με τη φώτιση του θεού προβαίνει στην ακόλουθη προφητεία που κάθε Έλληνας πρέπει να έχει ευαγγέλιο. ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!

«Θα περάσουμε μια χοντρή δυσκολία για να βγούμε από το τούνελ. Δεν θέλω να φοβίσω τον κόσμο, αλλά θα περάσουμε μια δυσκολία. Είναι πολύ κοντά», είπε ο τροβαδούρος του ελληνικού πενταγράμμου λίγες μέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, αν και κανείς δεν ξέρει αν μιλούσε για τα ντόπια τα πράγματα ή για τον κόσμο ολάκερο. Έτσι είναι οι ουράνιοι χρησμοί, προσβάσιμοι μόνο στους μυημένους.

bllsrtegkkoass2

Αν και τα νέα είναι μάλλον καλά για τους υπομονετικούς, καθώς ο Μπίλαρος συνέχισε: «Αλλά το 2024 θα έχουν τελειώσει όλα. Θα γίνουν πράγματα και θαύματα. Περίεργα πράγματα». Πριν τρέξεις να κλειστείς στο πυρηνικό καταφύγιο, άκουσε και την ανάλυση του Τερλέγκα για τον πόλεμο που απειλεί την ορθοδοξία και την Ελλάδα μας, έτσι για να έχεις τα φωτισμένα του λόγια συντροφιά και παρηγοριά μέχρι το σωτήριον έτος 2024.

bllsrtegkkoass1

«Ο πόλεμος πάντα υπήρχε. Ο δυτικόφερτος πολιτισμός, κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και άλλους, θα είναι η αιτία, αν καταφερθεί, να αλωθεί η ελληνική κουλτούρα. Δεν μπορώ να γίνω Ισπανός, Γερμανός που έχει άλλη κουλτούρα. Εμείς έχουμε αυτό. Προσπαθούν λοιπόν με κάθε τρόπο, δεν ξέρω για ποιο λόγο, να μας παγκοσμιοποιήσουνε για μια κυβέρνηση που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η κυβέρνηση. Πιστεύω ότι ο ελληνισμός θα αντισταθεί και θα νικήσει γιατί έχει την ευλογία του Θεού».

bllsrtegkkoass3

Ευλόγησον γέροντα Τερλέγκιε, αν και όπως ο Γέροντας Γονίδιος, έχεις άλλους τρόπους εσύ να μιλάς στην ψυχή του Έλληνα, με τον βαρύ λαϊκό λυγμό σου…

Δες κι αυτά:

Πάει, χάλασε ο κόσμος

Liberteam

Η προφητεία του γέροντα Παστίτσιου

Liberteam

Η προφητεία του γέροντα Χρυσαύγιου για τον Αντετοκούνμπο

Liberteam

Πενθούν οι μελετητές του τερλέγκειου λόγου για το χαμένο Νόμπελ

Liberteam

Βγήκε η προφητεία

Liberteam

Η προφητεία του γέροντα Παπαδάκιου

Liberteam

Arturito με Νέα Δημοκρατία

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More