TROLLING

Η ταλιμπανοποίηση της χώρας ολοκληρώνεται: Ο Καμμένος, το Ποτάμι που μας πήρε και η άγια ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ

Το νέο φιρμάνι του υπουργού Πάνου Καμμένου προστάζει ότι οι στρατιωτικοί θα μπορούν πλέον να φέρουν στη στολή τους τα εκκλησιαστικά σύμβολα της καρδιάς τους, τον αντίστοιχο για κάθε σώμα προστάτη άγιο δηλαδή, μιας και το εθνόσημο δεν είναι προφανώς αρκετό για να τονωθεί η εθνική υπερηφάνεια του φέροντα.

Κι έτσι ο καραβανάς του στρατού ξηράς θα μπορεί να κοτσάρει δίπλα στο εθνόσημο ή και πάνω του αν θέλει τον άγιο Γεώργιο και την αγία Βαρβάρα, του πολεμικού ναυτικού τον άγιο Νικόλαο και της αεροπορίας τον αρχάγγελο Μιχαήλ.

pnkksmmgod3

Όχι καλέ στο Ιράν ή το Ισλαμικό Κράτος, στην Ελλαδίτσα μας την προοδευτική όλα αυτά. Στην Ελλαδίτσα μας που έδωσε μάχη για να φύγει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και είπε το μεγάλο όχι στον ανένδοτο του Χριστόδουλου και τα τρία εκατομμύρια υπογραφές. Η αποχριστιανοποίηση του έθνους δεν συντελέστηκε τελικά, παρά τους φόβους των ιεραρχών.

pnkksmmgod6

Στο ήδη ζοφερό σκηνικό που στήνει ο υπουργός στο τσιφλίκι του ήρθε μετά να προστεθεί η μόνη ίσως υγιής αντίδραση του Ποταμιού μέχρι στιγμής, καθώς τα κοινωνικά αντανακλαστικά του λειτούργησαν αυτή τη φορά. Ναι, το ίδιο Ποτάμι που το καλοκαίρι έβγαζε παρεό για την οικονομική του ενίσχυση!

pnkksmmgod7

Το κίνημα του Σταύρου Θεοδωράκη βροντοφώναξε λοιπόν πως «Ούτε η Δικτατορία του Μεταξά ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν είχαν σκεφτεί να το εφαρμόσουν» και θέλοντας να γελοιοποιήσει κατόπιν το πράγμα, καθώς προσφέρεται όσο να πεις για γέλια μέχρι δακρύων, συνέχισε: «Παρότι είναι ανήκουστο ότι θα είχαμε επί αριστερής κυβέρνησης επιστροφή στο φάντασμα της αναγραφής του θρησκεύματος, όχι πια επί των ταυτοτήτων αλλά επί των στολών των στρατιωτικών, ίσως η διαταγή αυτή να έχει και τα θετικά της. Για τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που θα κληθούν να υπηρετήσουν στα περιβόητα πεντηκονταετή «σαπάκια», την αναπαλαίωση των οποίων η Κυβέρνηση προβάλλει ως επιτομή του εξοπλιστικού προγράμματός της, ένας Άγιος ραμμένος στην στολή, ίσως να αποτελεί μια κάποια λύση».

pnkksmmgod11

Κι έτσι η αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο δεν προωθεί την ατζέντα για διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους αλλά φέρνει τη χριστιανική πίστη στην καρδιά ενός ομολογουμένως ευαίσθητου τομέα, όπως οι ένοπλες δυνάμεις. Η απάντηση δε του Καμμένου, που εμφανίστηκε στο επίσημο site του υπουργείου Εθνικής Άμυνας(!), επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η κοινωνική προοδευτικότητα και η εκκοσμίκευση της πολιτείας είναι καταδικασμένες να μείνουν στα χαρτιά.

«Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι για τις στολές των στρατιωτικών επιδέχεται απάντηση μόνο από τον Πνευματικό και τον Θεό τους, αν έχουν Θεό». Η ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΘΑ της Ελλάδας, δημοκρατικής χώρας του ευρωπαϊκού τόξου, ήταν αυτή και όχι φονταμενταλιστικού χαλιφάτου του Ισλάμ, για να εξηγούμαστε.

pnkksmmgod12

Με βάση το νέο θρησκευτικο-στρατιωτικό πρότυπο του μπαρουτοκαπνισμένου πολέμαρχου Πάνου, θα μπορούσε πια οι στρατιωτικοί να τοποθετούνται στα σώματα ανάλογα με τον άγιο της καρδιάς τους. Αγαπάς την αγία Βαρβάρα: Ντουγρού στο πυροβολικό! Λατρεύεις τον άγιο Νικόλαο; Κατευθείαν στο ναυτικό. Είσαι άθεος; Στην Καλλιόπη!

pnkksmmgod14

Ότι θα φτάναμε να λαχταρούσαμε αυτό, ποιος θα το πίστευε;

pnkksmmgod15

Και μιας και η κουβέντα έφτασε πάλι στα θεία, ας ακούσουμε τι έχει να μας πει το Κατερινάκι επ αυτού…

Δες κι αυτά:

Μια ωραία ατμόσφαιρα…

Liberteam

Αν είναι να ντύνονται στρατιωτάκια οι πολιτικοί, τότε γιατί όχι και…

Πεσ’ τα ρε Μίκη

Liberteam

Φτηνά προϊόντα

Liberteam

Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι παπάδες ίδιοι

Mod

Ναυμαχία Σαλαμίνας: modern edition

Θεοδωράκης πρωθυπουργός, όπως λέμε… Βαμβακάρης

Έτοιμος ο Καμμένος για την υποδοχή Ομπάμα

Liberteam

Τι είπε ο Ομπάμα στον Πάνο Καμμένο στην επίμαχη φάση;

Liberteam

Από σήμερα στους κινηματογράφους: ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΛΑΝΕΡ

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ είναι οι αμερικάνοι ψεκασμένοι των ΑΝΕΛ

Φου Μαν Ψου

Παρεό από το Ποτάμι θα πάρεις τελικά; Ναι, φαγωθήκαμε!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More