STORIES Επίκαιρα

Θανατική ποινή ζητά ο Βελόπουλος – Κάνει τους Χρυσαυγίτες να μοιάζουν γατάκια

Οκ, ο Βελόπουλος δεν τα μπορεί τα πολύ ναζιστικά, όπως έχει δηλώσει, αλλά μην το παραξηλώσουμε κιόλας και μας πουν τίποτα φλώρους.

Έτσι τώρα που μπήκε στην Βουλή ως αρχηγός κόμματος και βλέποντας όλη την προσοχή των media στραμμένη (και δικαίως) πάνω στην νέα κυβέρνηση, έπρεπε να κάνει κάτι για να γίνει αισθητή η παρουσία του.

Και τι πιο απλό, λογικό και χριστιανικό από το να ανοίξει θέμα θανατικής ποινής.

Με αφορμή την απόφαση της Ουκρανίας (ναι, αυτή που έχει ακροδεξιά κυβέρνηση φυσικά γιατί αν ήταν αριστερή μάλλον θα διαφωνούσε) για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών η Ελληνική Λύση ζητά δημοψήφισμα μέσα από το οποίο οι Έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν την ποινή Οι επιλογές που προτείνεται να δοθούν είναι οι εξής: θανατική, ισόβια και χημικός ευνουχισμός.

Ανάλογο δημοψήφισμα θέλουν να γίνει και για δύο ακόμα κατηγορίες εγκλημάτων: του δουλεμπόρους και τους εμπόρους ναρκωτικών. Απλά σε αυτές δεν θα δίνεται η επιλογή του χημικού ευνουχισμού, γιατί παίζει να φοβούνται το ασύστολο τρολάρισμα.

Σημειώνεται ότι όπου ισόβια εννοούν κανονικά ισόβια και όχι 25ετία. Δηλαδή από το κελί βγαίνει κανείς μόνο νεκρός.

Το τρόπο εκτέλεσης μόνο δεν μας είπαν. Λογικά θα αποκλείεται η σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού γιατί φέρνει πολύ σε σοβιέτα. Ίσως το εκτελεστικό απόσπασμα και οι θάλαμοι αερίων να είναι πιο αντικομμουνιστικά. Αν πάλι δεν θέλουν τα πολύ ναζιστικά που δεν αρέσουν στο Βελό, να πετάνε τους θανατοποινίτες σε μία αρένα για μονομαχία μέχρις εσχάτων ώστε να έχουμε θέαμα και έσοδα από εισιτήρια και διαφημίσεις.

Φυσικά υπάρχει και η γκιλοτίνα που σημειολογικά έχει και κάτι το επαναστατικό.

Τι μένει; Μία επιστολή του Ιησού να δηλώνει την στήριξη του;

info: tvxs.gr

Δες κι αυτά:

Αυτό θα πει δράμα

Liberteam

Όταν ο θάνατος γίνεται έργο διεστραμμένης τέχνης

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More