CULT+ART

Θες να μάθεις πόσο κοστίζει το διαμερισματάκι του Τσάντλερ και της Μόνικα στα «Friends»;

Παρά το γεγονός ότι όλοι μας λατρέψαμε τα «Φιλαράκια» εκεί στη δεκαετία του 1990 (και τις τόσες επαναλήψεις τους μέχρι και σήμερα), με την ωραιοποιημένη εκδοχή της χαλαρής νεοϋορκέζικης ζωής πριν τα φαντάσματα της 11ης Σεπτεμβρίου και την παγκόσμια ύφεση, είναι γεγονός ότι η σειρά τα είχε τα ψεγαδάκια της.

Όπως ας πούμε πώς στο διάολο μπορούσε να μένει η σερβιτόρα Rachel σε διαμέρισμα στο Greenwich Village; Αν θυμόμαστε καλά, η Monica το κληρονόμησε υποτίθεται από τη γιαγιά της, το γεγονός ωστόσο παραμένει πως το διαμέρισμα είναι τεράστιο για τα νεοϋορκέζικα δεδομένα και θα ήθελε καραβιές χρημάτων για να συντηρηθεί και να πληρωθούν τα πάγια.

chhakfamkonicassf1

Φίρμα συμβούλων υποθήκης εκτίμησε σε σημερινά λεφτά πόσο θα κόστιζε ένα αντίστοιχο σπίτι στο Lower Manhattan και το πόρισμα ήταν πως θα σε ξαλάφρωνε από 4 εκατ. δολάρια!

chhakfamkonicassf3

Τα «Friends» έληξαν το 2004 και οι ηθοποιοί τους θα μπορούσαν μέχρι τότε να το αγοράσουν στην πραγματική ζωή, καθώς τα έβγαλαν τα εκατομμυριάκια τους από την επιτυχία της σειράς.

chhakfamkonicassf2

Άσε που ποιος θα έγραφε μια κωμωδία για μια παρέα βουτηγμένη στα χρέη;

Δες κι αυτά:

Πέντε από τις χειρότερες σειρές που ξεπήδησαν τον τελευταίο χρόνο

Mod

Ήσουν σε επεισόδια στο Σύνταγμα; Μπορεί να κάνεις και guest σε αμερικάνικη σειρά

Mod

Οι ελληνικές διαδηλώσεις κάνουν καριέρα σε αμερικάνικη σειρά

Mod

Δουλεύει!

Liberteam

Crash Trash: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εναντίον Σκορδο-Λιάγκα σημειώσατε αναγούλα

Στο μυαλό μιας γυναίκας

Mod

Συντονίσου στη γερμανική τηλεόραση: Ξεκινά εντελώς τσίτσιδο reality

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More