STORIES

Ιπτάμενο σκατό παραλίγο να σκοτώσει γυναίκα στην Ινδία

Τη σκαπούλαρε φτηνά με μικροεκδορές κι ένα καλό μπάνιο!

Ένα παγωμένο μείγμα αηδίας, αποτελούμενο από κόπρανα και ούρα, προσγειώθηκε πάνω σε άτυχη Ινδή, πυροδοτώντας νέα επεισόδια στον ανθεκτικότατο αστικό μύθο ότι τα αεροπλάνα αδειάζουν τις ακαθαρσίες των επιβατών στον αέρα.

Όχι βέβαια, δεν ραντίζουν με σκατά τα αεροσκάφη την ατμόσφαιρα, αν και αυτό δεν φάνηκε να το ξέρει η Ινδή που ισχυρίστηκε ότι μια σκατόμπαλα σε μέγεθος ποδοσφαιρικού τοπιού κόντεψε να την ξεκάνει.

Ήταν μάλιστα γειτονική στέγη αυτή που ανέκοψε τη φόρα της παγωμένης ακαθαρσίας, κι έτσι η γυναίκα τη γλίτωσε με μικροτραυματισμό στον ώμο. Όπως αναφέρουν οι έγκριτοι «Times of India», που ερευνούν πριν γράψουν κάτι, η σκατόμπαλα θα μπορούσε να αποδειχθεί φονικότατη. Το περιστατικό είχε μάλιστα και αυτόπτη μάρτυρα, έναν δάσκαλο, ο οποίος είπε σχετικά: «Ήμουν μόλις 8 μέτρα μακριά από το σημείο που προσγειώθηκε αυτό το τέρας. Παιδιά και χωρικοί είδαν την πτώση και μετά άκουσαν κραυγές. Τρέξαμε στο σπίτι της γυναίκας και την πήγαμε στο νοσοκομείο»!

ppllnnarooofpoof1
Ο τόπος του εγκλήματος

Ερχόμαστε στο καλύτερο τώρα: την ώρα που τα αεροπλάνα αποθηκεύουν τις φυσικές ανάγκες των επιβατών και αδειάζουν τις δεξαμενές μόνο μετά την προσγείωση, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Αγγλίας είχε δηλώσει παλιότερα με νόημα πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο μηχανισμός συγκράτησης δυσλειτουργεί. Αυτή δεν είναι φυσικά η μόνη φορά που έχουν κατηγορηθεί οι εμπορικές πτήσεις για απελευθέρωση στο γαλάζιο του αέρα καφέ και κίτρινων υλικών, μιας και τον περσινό Οκτώβριο το ίδιο έπαθε ζευγάρι Βρετανών με ιπτάμενο σκατό που τους κατέστρεψε τη σκεπή.

Θες και στατιστικά; Από τις 2,5 εκατ. πτήσεις που διέρχονται κάθε χρόνο από τον εναέριο χώρο της Αγγλίας, κάπου 25 παγωμένα περιττώματα φτάνουν αδέσποτα στο έδαφος. Το ποσοστό είναι απειροελάχιστο λοιπόν, οπότε κανένας λόγος ανησυχίας. Εξάλλου δεν είμαστε σίγουροι τι προκαλεί τις ιπτάμενες κουράδες: μπορεί κάλλιστα να είναι πουλιά που παράγουν ανθρώπινες ποσότητες κοπράνων. Όχι;

Δες κι αυτά:

Κάψε μας, Πάνο, κάψε μας

Mod

Δες τι έφτιαξε τύπος στο MasterChef που δεν είναι κουράδα – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Liberteam

Κοπρολάγνος ο Χίτλερ; Κοπροαναλυτής ο Στάλιν

Liberteam

Σπασαρχίδες επιβάτες αεροπλάνων

Liberteam

Αεροπειρατής… αιδοιόδουλος

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More